Nathalie Sorce: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Queeste (overleg | bijdragen)
categorieën
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 20: Regel 20:
| portaal2 =
| portaal2 =
}}
}}
'''Nathalie Sorce''' ([[Jemeppe-sur-Sambre]], [[1979]]) is een [[België|Belgische]] zangeres, onder meer bekend vanwege haar befaamde [[Barbara Dex Award]] in 2000.
'''Nathalie Sorce''' ([[Jemeppe-sur-Sambre]], [[1979]]) is een [[België|Belgische]] zangeres, onder meer bekend vanwege haar deelname aan het [[Eurovisiesongfestival 2000]].


== Levensloop ==
== Levensloop ==
Nathalie Sorce werd onder meer bij het grote publiek in Europa bekend door haar deelname aan het [[Eurovisiesongfestival 2000]], waarbij ze met het liedje ''[[Envie de vivre]]'' op de laatste (24e) plaats eindigde, met slechts 2 punten .
Nathalie Sorce werd onder meer bij het grote publiek in Europa bekend door haar deelname aan het [[Eurovisiesongfestival 2000]], waarbij ze met het liedje ''[[Envie de vivre]]'' op de laatste (24e) plaats eindigde, met slechts 2 punten. Naderhand won ze de [[Barbara Dex Award]] voor slechtst geklede deelnemer.


Sorce begon al te zingen van toen ze klein was. Ze trad eens op in het programma "Hitkracht" op [[TV1]]. Sorce schreef zich in 1998 in voor de Soundmixshow. Ze won met het liedje "Amazing Grace". Ze heeft een muzikale familie van [[Italië|Italiaanse]] afkomst. Op 1 mei 2000 zong Nathalie op de Heizel in Brussel. Ze won in 2000 de Barbara Dex Award
Sorce begon al te zingen van toen ze klein was. Ze trad eens op in het programma "Hitkracht" op [[TV1]]. Sorce schreef zich in 1998 in voor de Soundmixshow. Ze won met het liedje "Amazing Grace". Ze heeft een muzikale familie van [[Italië|Italiaanse]] afkomst. Op 1 mei 2000 zong Nathalie op de Heizel in Brussel.


==Zie ook==
==Zie ook==
* [[België en het Eurovisiesongfestival]]
* [[België op het Eurovisiesongfestival]]
* [[Eurovisiesongfestival 2000]]
* [[Eurovisiesongfestival 2000]]



Versie van 20 mei 2018 18:51

Nathalie Sorce
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Nathalie Sorce
Geboren Jemeppe-sur-Sambre, 1979
Geboorteplaats Jemeppe-sur-SambreBewerken op Wikidata
Land Vlag van België België
Werk
Genre(s) Pop
Beroep Zangeres
(en) Discogs-profiel
(en) IMDb-profiel
(en) MusicBrainz-profiel
Portaal  Portaalicoon   Muziek

Nathalie Sorce (Jemeppe-sur-Sambre, 1979) is een Belgische zangeres, onder meer bekend vanwege haar deelname aan het Eurovisiesongfestival 2000.

Levensloop

Nathalie Sorce werd onder meer bij het grote publiek in Europa bekend door haar deelname aan het Eurovisiesongfestival 2000, waarbij ze met het liedje Envie de vivre op de laatste (24e) plaats eindigde, met slechts 2 punten. Naderhand won ze de Barbara Dex Award voor slechtst geklede deelnemer.

Sorce begon al te zingen van toen ze klein was. Ze trad eens op in het programma "Hitkracht" op TV1. Sorce schreef zich in 1998 in voor de Soundmixshow. Ze won met het liedje "Amazing Grace". Ze heeft een muzikale familie van Italiaanse afkomst. Op 1 mei 2000 zong Nathalie op de Heizel in Brussel.

Zie ook