Jan-Willem start op: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Correcties
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
Je kunt je afvragen of in een later stadium interessant is dat het op 2 juli 2018 begon, terwijl het ook al in de infobox staat
Regel 12: Regel 12:
}}
}}


'''Jan-Willem Start Op''' is een [[radioprogramma]] op de [[Nederlandse]] [[radiozender]] [[Radio 2 (Nederland)|NPO Radio 2]]. Het programma wordt sinds maandag 2 juli 2018 iedere werkdag tussen 6.00-9.00 uur uitgezonden door de [[publieke omroep]] [[BNNVARA]]. Het programma wordt gepresenteerd door [[Jan-Willem Roodbeen]] met sidekick [[Jeroen Kijk in de Vegte]]. Roodbeen volgt daarmee de ochtendshow ''[[Ekdom in de Ochtend]]'' van [[Gerard Ekdom]] op.
'''Jan-Willem Start Op''' is een [[radioprogramma]] op de [[Nederlandse]] [[radiozender]] [[Radio 2 (Nederland)|NPO Radio 2]]. Het programma wordt iedere werkdag tussen 6.00-9.00 uur uitgezonden door de [[publieke omroep]] [[BNNVARA]]. Het programma wordt gepresenteerd door [[Jan-Willem Roodbeen]] met sidekick [[Jeroen Kijk in de Vegte]]. Roodbeen volgt daarmee de ochtendshow ''[[Ekdom in de Ochtend]]'' van [[Gerard Ekdom]] op.


=== Vaste onderdelen ===
=== Vaste onderdelen ===

Versie van 2 aug 2018 16:45

Jan-Willem start op
Diskjockey Jan-Willem Roodbeen
Sidekick(s) Jeroen Kijk in de Vegte
Uitzendingen
Tijdstip 6.00-9.00
Omroep BNNVARA
Zender NPO Radio 2
Periode 2 juli 2018 - heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Jan-Willem Start Op is een radioprogramma op de Nederlandse radiozender NPO Radio 2. Het programma wordt iedere werkdag tussen 6.00-9.00 uur uitgezonden door de publieke omroep BNNVARA. Het programma wordt gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen met sidekick Jeroen Kijk in de Vegte. Roodbeen volgt daarmee de ochtendshow Ekdom in de Ochtend van Gerard Ekdom op.

Vaste onderdelen

  • De dobbelsteen. Er worden zes songs gekozen en op plaats 1 t/m 6 ingedeeld. Vervolgens wordt er met een dobbelsteen gegooid. Het liedje wat op het gevallen nummer staat wordt afgespeeld.
  • Introspel. Er wordt gebeld met een luisteraar. De luisteraar krijgt een intro van 10 seconden te horen en moet raden welk nummer dit is. Hierna kan de luisteraar kiezen om te stoppen of door te gaan. Indien door wordt gespeeld volgt er een intro van 8 seconden. Dit gaat zo door tot de vijfde ronde, waarin een intro van 2 seconden te horen is. Indien de beller al eerder gestopt is wordt er voor spek en bonen doorgespeeld om te kijken of hij/zij het geweten had.