Overleg gebruiker:Clineschrijft: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Welkom!
 
awn
 
Regel 1: Regel 1:
{{hola|bot|--[[Gebruiker:SieBot|SieBot]] ([[Overleg gebruiker:SieBot|overleg]]) 29 okt 2011 12:53 (CEST)}}
{{hola|bot|--[[Gebruiker:SieBot|SieBot]] ([[Overleg gebruiker:SieBot|overleg]]) 29 okt 2011 12:53 (CEST)}}


== [[:Bestand:Pouwels aan de piano Maart 1917.jpg]] ==
Beste Clineschrijft,

Bedankt voor het uploaden van [//nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciaal%3ALog&type=upload&user=Clineschrijft afbeeldingen] naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geüploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de [[Wikipedia:Te beoordelen afbeeldingen|lijst met te verwijderen afbeeldingen en bestanden]] staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een [[Wikipedia:Beleid voor gebruik van media|toegestane]] licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde [[Wikipedia:Te beoordelen afbeeldingen|lijst]].

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "[[Help:Waarom staat mijn bestand op de beoordelingslijst|Waarom staat mijn bestand op de beoordelingslijst?]]".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:
* '''De bron en maker''' vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
* Een '''geldige licentie''' aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.
–[[gebruiker:bdijkstra|bdijkstra]] ([[overleg gebruiker:bdijkstra#top|overleg]]) 6 nov 2018 16:50 (CET)

Huidige versie van 6 nov 2018 om 17:50

Hallo Clineschrijft, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.074 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 29 okt 2011 12:53 (CEST)[reageer]


Beste Clineschrijft,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geüploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen en bestanden staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn bestand op de beoordelingslijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

bdijkstra (overleg) 6 nov 2018 16:50 (CET)[reageer]