Jan-Willem start op: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 11: Regel 11:
| periode = 2 juli 2018 - heden
| periode = 2 juli 2018 - heden
}}
}}
'''Jan-Willem start op''' is een [[radioprogramma]] op de [[Nederlandse]] [[radiozender]] [[NPO Radio 2]]. Het programma wordt sinds 2 juli 2018 iedere werkdag tussen 600 en 9.00 uur uitgezonden door de [[publieke omroep]] [[BNNVARA]]. Het programma wordt gepresenteerd door [[Jan-Willem Roodbeen]] met sidekick [[Jeroen Kijk in de Vegte]]. Roodbeen en Kijk in de Vegte volgen daarmee het ochtendprogramma ''[[Ekdom in de Ochtend]]'' van [[Gerard Ekdom]] op.
'''Jan-Willem start op''' is een [[radio]]programma op de [[Nederland]]se [[radiozender]] [[NPO Radio 2]]. Het programma wordt sinds 2 juli 2018 iedere werkdag tussen 600 en 9.00 uur uitgezonden door de [[publieke omroep]] [[BNNVARA]]. Het programma wordt gepresenteerd door [[Jan-Willem Roodbeen]] met sidekick [[Jeroen Kijk in de Vegte]]. Roodbeen en Kijk in de Vegte volgen daarmee het ochtendprogramma ''[[Ekdom in de Ochtend]]'' van [[Gerard Ekdom]] op.


=== Vaste onderdelen ===
=== Vaste onderdelen ===

Versie van 1 feb 2019 17:07

Jan-Willem start op
Diskjockey Jan-Willem Roodbeen, inval: Wouter van der Goes
Sidekick(s) Jeroen Kijk in de Vegte, inval: Frank van 't Hof
Uitzendingen
Tijdstip 6.00-9.00 uur
Omroep BNNVARA
Zender NPO Radio 2
Periode 2 juli 2018 - heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Jan-Willem start op is een radioprogramma op de Nederlandse radiozender NPO Radio 2. Het programma wordt sinds 2 juli 2018 iedere werkdag tussen 600 en 9.00 uur uitgezonden door de publieke omroep BNNVARA. Het programma wordt gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen met sidekick Jeroen Kijk in de Vegte. Roodbeen en Kijk in de Vegte volgen daarmee het ochtendprogramma Ekdom in de Ochtend van Gerard Ekdom op.

Vaste onderdelen

  • De dobbelsteen. Er worden zes liedjes gekozen en op plaats 1 t/m 6 ingedeeld. Vervolgens wordt er met een dobbelsteen gegooid. Het liedje wat op het gevallen nummer staat wordt afgespeeld.
  • Jan-Willem Start Op Introrally. Er wordt gebeld met een luisteraar. De luisteraar krijgt een intro van tien seconden te horen en moet raden welk nummer dit is. Hierna kan de luisteraar kiezen om te stoppen of door te gaan. Indien door wordt gespeeld volgt er een intro van acht seconden. Dit gaat zo door tot de vijfde ronde, waarin een intro van twee seconden te horen is. Indien de beller al eerder gestopt is wordt er voor spek en bonen doorgespeeld om te kijken of hij/zij het geweten had. Mocht een beller een antwoord niet weten, dan kan één fragment tegen inlevering van de bonusprijs nogmaals beluisterd worden.