Europees Agentschap voor chemische stoffen: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Maiella (overleg | bijdragen)
k link fix
Maiella (overleg | bijdragen)
k wiu
Regel 1: Regel 1:
{{wiu}}
{{wiu}}
Het '''Europees Chemicaliënagentschap''' (ECA) is een agentschap in oprichting van de Europese Unie. Het agentschap zal in [[Helsinki]] worden gevestigd.
Het '''Europees Chemicaliënagentschap''' (ECA) is een agentschap in oprichting van de Europese Unie. Het agentschap zal in [[Helsinki]] worden gevestigd. Het agentschap moet in 2007 operationeel worden en in 2010 haar volledige bezetting bereiken.

Het agentschap moet het REACH-project gaan implementeren. '''REACH''' staat voor: registratie, evaluatie en autorisatie van chemicaliën. Producenten en importeurs van chemicaliën moeten...


==Externe links==
==Externe links==

Versie van 4 okt 2006 04:35

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Het Europees Chemicaliënagentschap (ECA) is een agentschap in oprichting van de Europese Unie. Het agentschap zal in Helsinki worden gevestigd. Het agentschap moet in 2007 operationeel worden en in 2010 haar volledige bezetting bereiken.

Het agentschap moet het REACH-project gaan implementeren. REACH staat voor: registratie, evaluatie en autorisatie van chemicaliën. Producenten en importeurs van chemicaliën moeten...

Externe links