Overleg gebruiker:AnarchistiCookie: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Op 11 sep. jl. heb je het lemma [[Vredeskapel (Den Haag)]] afgestreept op de nalooplijst van EvilFred over door [[Gebruiker:Pvt pauline|Pvt pauline]] begonnen lemma's. Ik heb het lemma zojuist gelezen en er markeert behoorlijk wat aan. Ik kan mij eigenlijk niet eens voorstellen dat je het helemaal gelezen hebt. Zo staat in de eerste regel dat het een kerkgebouw is van de Hervormde Gemeente. Onderaan staat dat het al in 2015 verkocht werd en dat het nu vier koopeenheden zijn. Dan is het dus een voormalig kerkgebouw en niet meer van de Hervormde Gemeente. Daarnaast staat onder het kopje 'Sluiting' allerlei informatie over wat er in de 'toekomst' allemaal gebeuren gaat. Zo staat er: "Voor 1 juli 2013 zullen de Ontmoetingskerk en de Bethelkerk in Loosduinen, de Thomaskerk in Leyenburg, de Bethelkapel in Rustenburg en de Valkenboskerk sluiten. De kerk Kruispunt in Mariahoeve en de Vredeskapel sluiten uiterlijk 1 juli 2014." Wat die kerken met dit lemma te maken hebben is ongewis, maar die sluitingen liggen blijkbaar al achter ons, maar dat is niet helder. Ook niet of die uiterste datum gehaald is. Heb je nog meer door Pvt Pauline begonnen lemma's afgestreept en heb je die eerst helemaal gelezen? Alvast bedankt! mvg. [[Gebruiker:Happytravels|HT]] ([[Overleg gebruiker:Happytravels|overleg]]) 14 sep 2019 04:23 (CEST)
:Hey HT, hartelijk dank voor je controlewerk en je bericht! Ik heb het artikel gelezen, maar vluchtig en klaarblijkelijk niet kritisch genoeg. Ik ben niet zo thuis met het onderwerp en vertrouwde om eerlijk te zijn vooral op de recente bewerkingen en die de jaren daarvoor waren gedaan. Stom van me. De andere artikelen van de lijsten die ik heb gecontroleerd gaan hoofdzakelijk over sport en heb ik gelukkig wel kritischer bekeken (als je het zelf wil nalopen, deze staan allen [[Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen|hier]]). Maar goed, van fouten leert men. Ik zal kritischer zijn op de nalooplijstartikelen. Nogmaals dank voor je scherpe blik! {{Gebruiker:AnarchistiCookie/Handtekening}} 14 sep 2019 17:49 (CEST)
::Dank voor je snelle reactie. En, kan iedereen een keer gebeuren. Dus zo erg was het niet. Succes verder! [[Gebruiker:Happytravels|HT]] ([[Overleg gebruiker:Happytravels|overleg]]) 14 sep 2019 18:58 (CEST)
51.044

bewerkingen

Navigatiemenu