De Titaan: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k Wijzigingen door 145.133.26.64 (Overleg) hersteld tot de laatste versie door Basvb
Galilei~nlwiki (overleg | bijdragen)
Regel 29: Regel 29:
==Redactie en medewerkers==
==Redactie en medewerkers==
De Titaan is een initiatief van [[Martijn Neggers]], die tevens hoofdredacteur is. De redactie houdt kantoor in [[Tilburg]]. [[Chrétien Breukers]] en [[Jaubert Pignon]] hebben een vaste rubriek. O.a. [[Ilja Leonard Pfeijffer]], [[Remco Campert]], [[Herman Brusselmans]], [[Michel van Egmond]], [[Özcan Akyol]], [[Nico Dijkshoorn]], [[Maarten Biesheuvel]], [[Henk Spaan]] en [[Thomas Heerma van Voss]] leverden bijdragen aan De Titaan.
De Titaan is een initiatief van [[Martijn Neggers]], die tevens hoofdredacteur is. De redactie houdt kantoor in [[Tilburg]]. [[Chrétien Breukers]] en [[Jaubert Pignon]] hebben een vaste rubriek. O.a. [[Ilja Leonard Pfeijffer]], [[Remco Campert]], [[Herman Brusselmans]], [[Michel van Egmond]], [[Özcan Akyol]], [[Nico Dijkshoorn]], [[Maarten Biesheuvel]], [[Henk Spaan]], [[Joubert Pignon]] en [[Thomas Heerma van Voss]] leverden bijdragen aan De Titaan.


{{Appendix}}
{{Appendix}}

Versie van 22 sep 2019 11:52

De Titaan
Genre literatuur
Frequentie eens per kwartaal
Oplage 1000 (eind 2014)
Formaat krant
Eerste editie januari 2014
Land(en) Nederlands taalgebied
Taal Nederlands
Hoofdredacteur Martijn Neggers
Uitgeverij(en) Stichting Volzin, Tilburg
ISSN 2405-7037
Website
Portaal  Portaalicoon   Media

De Titaan is een Nederlands literair tijdschrift. De eerste editie verscheen in januari 2014. Het blad komt vier keer per jaar uit.

De Titaan verschijnt, in tegenstelling tot de meeste literaire tijdschriften, niet als fraai vormgegeven boekwerk, maar als krant van 12 pagina's. Er zijn een paar vaste rubrieken, waaronder een zeer kort verhaal, een paginagrote cartoon en een 'zelfrecensie': een auteur recenseert zijn/haar eigen boek. Het blad bevat geen reclame en wordt niet gesubsidieerd.[1]

Redactie en medewerkers

De Titaan is een initiatief van Martijn Neggers, die tevens hoofdredacteur is. De redactie houdt kantoor in Tilburg. Chrétien Breukers en Jaubert Pignon hebben een vaste rubriek. O.a. Ilja Leonard Pfeijffer, Remco Campert, Herman Brusselmans, Michel van Egmond, Özcan Akyol, Nico Dijkshoorn, Maarten Biesheuvel, Henk Spaan, Joubert Pignon en Thomas Heerma van Voss leverden bijdragen aan De Titaan.