Terminator 2: Judgment Day: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
De stem van [[Edward Furlong]] als John Connor is na de opnamen opnieuw ingesproken, omdat Furlong de baard in de keel kreeg tijdens de opnamen. Alleen de scène waarin de Terminator en Connor praten over "waarom mensen huilen" is het originele stemgeluid behouden.
 
De opnames brachten soms lastige situaties met zich mee. Tijdens de lift-scène liep actrice Linda Hamilton (Sarah Connor) een blijvende gehoorbeschadiging op, omdat ze haar oordopjes was vergeten in te doen na een bezoek aan het toilet. Edward Furlong, die vanwege zijn leeftijd toen nog vrij klein was, had een kleinere motor nodig tijdens de motorscènes dan zijn stuntman. Een aantal van elf camera's was nodig om de explosie van het Cyberdyne-gebouw vast te leggen. Om SchwarzenegggerSchwarzenegger er uit te laten zien als de Terminator duurde soms wel vijf uur.
 
Linda Hamiltons tweelingzus, Leslie, had ook een paar kleine rollen in de film, te weten voor de scènes waarin twee Sarahs nodig waren (zoals de scène waarin de T-1000 zich vermomt als Sarah). De scène waarin de bovenkant van de vrachtwagen eraf valt omdat de brug waar hij onderdoor rijdt te laag is, was oorspronkelijk niet gepland. Omdat eenmaal op locatie bleek dat de brug te laag was, besloot Cameron tot het toevoegen van deze stunt aan het script. De stunt waarin de T-800 met de motor in de afvalwatergoot terechtkomt is uitgevoerd door stuntman [[Peter Kent]].

Navigatiemenu