Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
::::Mij zou dat helemaal niets verbazen, maar wat daarvan ook zij, ik ben wel benieuwd wie die hierboven tot tweemaal toe aangehaalde ''Schumacher'' toch is. Dat soort verhaspelingen wijst ook al niet op grote zorgvuldigheid. [[User:Wutsje|Wutsje]] 23 jan 2020 19:52 (CET)
<s>:Opnieuw meent Dolfy/Argos901/Dagdeel deel te moeten nemen aan een bewerkingsoorlog: [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Eastermar&action=history]. 3 maanden een blokkade wegens voortdurende bewerkingsoorlogen was kennelijk niet genoeg? [[Gebruiker:Brimz|Brimz]] ([[Overleg gebruiker:Brimz|overleg]]) 23 jan 2020 20:02 (CET)</s>Per [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AVerzoekpagina_voor_moderatoren%2FRegBlok&type=revision&diff=55517135&oldid=55517131]
:Wutsje draait ook tweemaal terug, dus Wutsje is niet zo hardleers? Wutsje heeft het kennelijk hoog zitten met dit artikel, maar was denk ik nog niet bekend met de bronnen Gildemacher en Kadaster, daar geeft deze nu dan ook op af, want dat zit blijkbaar in de weg. Wutsje zegt letterlijk; 'Westermarck-fix (hier kan men goed zien dat hij z'n namen zelf verzint, hij weet kennelijk niet dat beien "bessen" betekent' namelijk. Het blijkt dus niet uit de duim is gezogen door die andere gebruiker vroeger zoals Wutsje toen beweerde. Het afgeven op een 'vertyping' en niet inhoudelijk reageren zegt mij ook meer dan genoeg. Verder op Brimz, een foutje, ik wilde bronsjabloon plaatsen maar zat met een andere tab nog in de houdenoudere versie bij het wisselen van tabs. [[Gebruiker:Dagdeel|Dagdeel]] ([[Overleg gebruiker:Dagdeel|overleg]]) 23 jan 2020 20:07 (CET)
 
=== Brimz ===
11.222

bewerkingen

Navigatiemenu