Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
:De belofte van punt 1 is nu wel gegeven. Maar uitleg waarom de arbcom gemaild is, ontbreekt nog steeds. Wat mij betreft kan het verzoek dus wederom om procedurele redenen niet in behandeling genomen worden. Maar dit lijkt me wel een dossier waarover wederom meerdere moderatoren zich moeten uitspreken. [[Gebruiker:CaAl|CaAl]] ([[Overleg gebruiker:CaAl|overleg]]) 22 jan 2020 15:55 (CET)
::Op persoonlijke titel denk ik niet dat we te kritisch moeten doen over op welke manier een verzoek precies bij ons project terecht komt. De arbcom is een "vertrouwde gebruiker" zoals die in de oorspronkelijke OC werd beschreven. Bij veel van de sokpopdossiers gaat het ook om mensen die de regels niet kennen of begrijpen; dat lijkt hier mee te spelen. Dat alles is slechts mijn mening, niet die van de arbcom - uiteraard. {{Gebruiker:Woudloper/Handtekening}} 22 jan 2020 17:29 (CET)
::<b>modmening 1</b>: Normaal gesproken wordt een verzoek tot deblokkade de eerste keer ingewilligd. Bij deze gebruiker ligt het wel wat lastiger omdat, gezien diens blokkade-historie, deze gebruiker vaak voor problemen zorgt. Aan de andere kant, voor die problemen (BWO's etc) is geen blokkade onbepaalde tijd opgelegd en zou dus ook niet mee mogen wegen. Dat dit verzoek technisch misschien niet helemaal aan de regels voldoet vind ik niet direct een reden om het verzoek af te wijzen. Al met al zie ik dus geen reden om dit verzoek niet te honoreren en daarom {{voor}} omzetten tot een tijdelijke blokkade. [[Gebruiker:MatthijsWiki|MatthijsWiki]] ([[Overleg gebruiker:MatthijsWiki|overleg]]) 24 jan 2020 08:38 (CET)
 
== Afgehandelde verzoeken ==
57.344

bewerkingen

Navigatiemenu