Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
:::::Nogmaals, discussiëren over de inhoud van dit artikel dient op [[Talk:Zwarte Beien]] te gebeuren. Hier gaat het over jouw werk- en overlegstijl. Je herhaalde gespeculeer over mijn motieven, je voortdurend niet concreet ingaan op inhoudelijke argumenten en je slordigheden illustreren die overigens uitstekend. Waar jij verschijnt, ontstaat gedoe, zie [https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Logboeken?type=&user=&page=Gebruiker%3ADagdeel hier]. Wikipedia is daarbij niet gebaat. [[User:Wutsje|Wutsje]] 23 jan 2020 21:46 (CET)
::::::Daarom vind je het nodig hier extra na te trappen en niet inhoudelijk verder te reageren op het overleg van Zwarte Beien, zoals deze actie duidelijk aangeeft: [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg%3AZwarte_Beien&type=revision&diff=55518400&oldid=55517856 waarbij je weer niet inhoudelijk reageert maar de andere persoon probeert weg te zetten]. [[Gebruiker:Dagdeel|Dagdeel]] ([[Overleg gebruiker:Dagdeel|overleg]]) 24 jan 2020 06:53 (CET)
 
=== Wutsje ===
{{lg|Wutsje}}<br/>
Blok graag voor het frustreren van overleg c.q. vervormen van het overleg. Door het blijven rommelen met het toevoegen van kopjes midden in een overleg wordt er een vals onderscheiding gemaakt; 'https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg%3AZwarte_Beien&type=revision&diff=55519404&oldid=55519333 deze edit]. Ik reageer namelijk direct op de beweringen van Wutsje doet onder het kopje 'Zwarte Beien?'; [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg%3AZwarte_Beien&type=revision&diff=55515773&oldid=55342106 zie deze edit]. Het is niet netjes een reactie die direct ingaat op de inhoud van wat er voor is gezegd los ervan te koppelen. Het zorgt voor meer verwarring dan duidelijkheid.
 
== Nieuwe verzoeken ter beoordeling door meerdere moderatoren ==
11.222

bewerkingen

Navigatiemenu