Big Little Lies: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
18 bytes verwijderd ,  1 jaar geleden
k
WPCleaner v2.02 - Opgelost met WP:CW (Code 016: Unicode controle tekens)
k (Wikipedia:Wikiproject/SpellingCheck. Help mee!, replaced: wel eens → weleens, == Externe links == → == Externe link ==, Verenigde StatenVerenigde Staten (hoofdbetekenis) (3) met AWB)
k (WPCleaner v2.02 - Opgelost met WP:CW (Code 016: Unicode controle tekens))
| Script = David E. Kelley & Liane Moriarty
| Datum = 7 juli 2019
| Samenvatting = Celeste weigert een schikkingsaanbod van de advocaat van Mary Louise voor gezamenlijke voogdij over de jongens, en de zaak wordt berecht. Renata probeert Mary Louise ertoe te brengen de zaak te laten vallen, die haar op haar beurt beschimpt omdat ze een werkende moeder is. Ziggy wordt gepest door een jongen, die hem een ​​foutfout noemt en dat zijn vader een verkrachter is. Max en Josh verdedigen hem en ze slaan alle drie de jongen in elkaar, waardoor ze alle drie tijdelijk worden geschorst. Jane probeert intiem te zijn met Corey, maar door het trauma lukt dit haar niet. Celeste, Jane, Corey en de drie jongens gaan op een kajaktocht tijdens hun schorsing, terwijl Renata en Amabella van deze gelegenheid gebruik maken om zich te binden als moeder en dochter bij het zwembad. Ed en Madeline gaan op relatietherapie, waar Madeline belooft dat ze niet meer dezelfde fouten zal maken. Later probeert Tori Ed te versieren in een bar, terwijl haar man Joseph vanaf een tafel in de buurt naar hen staart. In het ziekenhuis vraagt ​​BonnieBonnie's moeder haar om haar te laten sterven. Een radeloze Bonnie overweegt opnieuw om zich aan te geven bij de politie, maar op weg naar het politiebureau ziet ze Corey het politiebureau verlaten.
}}
{{Tabelrij aflevering
| Script = David E. Kelley & Liane Moriarty
| Datum = 14 juli 2019
| Samenvatting = Celeste en Mary Louise gaan voor de rechter om te vechten voor de voogdij over Max en Josh. Celeste is volledig geschokt en gekwetst wanneer de advocaat van Mary Louise haar een breed scala aan persoonlijke vragen stelt. Celeste legt uit dat ze met verdriet omgaat en van plan is zichzelf te verbeteren en beter te worden. Net voordat de rechter het vonnis aankondigt, onderbreekt Celeste dat Mary Louise nooit is ondervraagt zoals zij en dat ze dit niet eerlijk vindt. Celeste wil Mary Louise zelf ondervragen en de rechter is het daarmee eens. Ed ontmoet Tori, die hem tegenkomt en hem vertelt dat ze over hem heeft gefantaseerd. Madeline benadert Ed opnieuw en zegt dat ze het wil proberen uit te werken. Jane ondervraagt ​​CoreyCorey over zijn aanwezigheid op het politiebureau en hij vertelt haar dat hij net is opgeroepen voor ondervraging door de rechercheur, die hem vroeg of Jane ooit met hem heeft gesproken over de nacht dat Perry stierf. Corey beweert dat hij de rechercheur niets heeft verteld. Nauwelijks gerustgesteld beantwoordt Jane niet meer aan zijn oproepen en sms'jes omdat ze zegt dat ze nog niet klaar is voor een relatie. Bonnie bekent alles (inclusief het duwen van Perry en haar wrok jegens haar moeder) aan haar moeder, terwijl die in coma ligt. Ze vertelt dit omdat ze denkt dat haar moeder binnenkort zal sterven en dat dit misschien haar laatste kans is om haar iets te zeggen.
}}
{{Tabelrij aflevering
44.572

bewerkingen

Navigatiemenu