Steam (dienst): verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
15 bytes verwijderd ,  1 jaar geleden
Versie 56621361 van 94.227.78.254 (overleg) ongedaan gemaakt - een heel normaal woord, net als huishouden, betaling, downloaden, cd, dvd, software en computer in dezelfde alinea; de lezer schiet er niets mee op.
(Versie 56607438 van ErikvanB (overleg) ongedaan gemaakt.)
Label: Ongedaan maken
(Versie 56621361 van 94.227.78.254 (overleg) ongedaan gemaakt - een heel normaal woord, net als huishouden, betaling, downloaden, cd, dvd, software en computer in dezelfde alinea; de lezer schiet er niets mee op.)
Label: Ongedaan maken
== Functionaliteit ==
=== Distributie ===
Met de komst van snelle [[internet]]verbindingen in veel huishoudens en het betrouwbaarder worden van betalingen via het [[internet]] is het mogelijk geworden om games tegen betaling te downloaden en deze vervolgens te kunnen spelen. Men betaalt dus niet langer voor de cd of dvd met daarop de software, maar voor het recht om het spel te spelen. Wanneer men via Steam een product heeft aangeschaft, behoudt de Steam-[[Abonnement|abonnee]] te allen tijde het recht om het product te downloaden en te spelen, ook wanneer het product al eens van de computer is verwijderd.
Tevens is deze methode [[computer]]-onafhankelijk, wat inhoudt dat bovenstaande geldt ongeacht welk platform men gebruikt. Steam is sinds 12 mei 2010 ook beschikbaar voor [[Apple Macintosh]].
 
493.568

bewerkingen

Navigatiemenu