Hope Hicks: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1 byte verwijderd ,  1 jaar geleden
Spelfout gecorrigeerd
(Spelfout gecorrigeerd)
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele app Bewerking in een toepassing voor iOS
:''"President Trump heeft een magnetische persoonlijkheid en verspreidt positieve energie, die besmettelijk is voor degenen die bij hem in de buurt werken. Hij heeft een ongeëvenaarde gave om met andere mensen te communiceren ... Hij heeft zijn leven lang geweldige relaties opgebouwd en behandelt iedereen met respect. Hij is briljant met een groot gevoel voor humor ... en een verbazingwekkend vermogen om mensen zichzelf bijzonder te laten voelen en de ambitie te bezorgen om meer te zijn dan ze zelf voor mogelijk hielden."''
 
De verklaring werd belachelijk gemaakt door enkele media, waaronder de ''Washington Post''. Callum Borchers schreef dat haar getuigenis niet zo zeerzozeer onjuist was, als wel een "een miskenning van de hoeksteen van Trumps totale politieke optreden".
 
Op 16 augustus 2017 werd zij benoemd tot interim-directeur Communicatie van het Witte Huis. Haar voorganger was [[Anthony Scaramucci]], die al na anderhalve week werd ontslagen op voorstel van stafchef [[John Francis Kelly|John Kelly]]. Op 12 september 2017 werd haar functie van ''interim'' naar ''permanent'' opgewaardeerd.
101

bewerkingen

Navigatiemenu