Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20201026: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
:Vervangen doen we niet. En een beoordelingsprocedure is niet de geëigende weg als je het niet eens bent met de inhoud. Dan kun je beter op de [[Overleg:Lode Vereeck]] uiteenzetten wat je aangepast wilt hebben en waarom. Bij dit artikel zijn genoeg andere gebruikers die in dat geval met je mee willen kijken. {{Gebruiker:Velocitas/Handtekening}} 26 okt 2020 19:04 (CET)
:{{tegenweg}} - Roddels moeten we natuurlijk mijden, maar daarvoor moet het artikel niet weg, zoals collega Velocitas prima verwoordt hier. Ik weet niet of die neutraliteit zo geschonden wordt. Een artikel hoort m.i. vooral te omschrijven voor wat iemand voornamelijk bekend is. Het is nu eenmaal een feit dat als je in de top van de politiek raakt dat dit de focus zal krijgen. De situatie met de UHasselt kan ook niet los gezien worden van de politiek, vermoed ik. Dat dit veel aandacht krijgt, is vooral omdat de impact op het politieke én academische leven van Vereeck hierdoor een voor hem ongewenste wending heeft genomen. Er moet niet overdreven veel aandacht naartoe, maar de kwestie is te complex om dat in één zin te beschrijven. Het academische is vanzelfsprekend ook belangrijk, maar het lijkt mij normaal dat dit minder aandacht zal krijgen dan iets, in casu de politiek, waarmee iemand veel meer in de kijker loopt. {{Gebruiker:MichielDMN/Handtekening}} 26 okt 2020 21:43 (CET)
:{{tegenweg}} - elk parlementslid verdient een eigen pagina. Als de inhoud onevenwichtig is, moet die aangepast worden, niet de hele pagina verwijderen.--[[Gebruiker:Bancki|Bancki]] ([[Overleg gebruiker:Bancki|overleg]]) 29 okt 2020 15:48 (CET)
 
== [[Johanna van Egmond]] ==
1.429

bewerkingen

Navigatiemenu