LEGO Ninjago: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Nee, sorry
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
 
taalpoets
Regel 1: Regel 1:
Lego Ninjago is een van de Lego thema's. Het thema bevind zich op het fictieve eiland: "Ninajgo" op dat eiland staat een stad met de naam: "Ninajgo City." De vijf ninja's die het eiland beschermen hebben elementaire krachte. Ze heten: Kai (meester van het vuur), Cole (meester van de aarde), Zane meetser van het ijs), Jay (meester van de bliksem) en Lloyd (meester van de energie). De leraar van deze ninjas heet: sensei Wu. Deze leraar leert ze alles over spinjitsu, dit is een fictieve techniek die meesters snel laad rond draaien, waardoor hun element krachten gebruikt worden. Ook heeft Kai een zusje dat Nia (meester van het water) heet, maar die vecht niet altijd mee. De broer van sensei wu is heer garmadon, hij is de vader van Lloyd en was ook ooit meester van de energie.
'''Lego Ninjago''' is een van de Lego thema's. Het thema bevindt zich op het fictieve eiland: "Ninjago" op dat eiland staat een stad met de naam: "Ninjago City." De vijf ninja's die het eiland beschermen hebben elementaire krachten. Ze heten: Kai (meester van het vuur), Cole (meester van de aarde), Zane meester van het ijs), Jay (meester van de bliksem) en Lloyd (meester van de energie). De leraar van deze ninja's heet: sensei Wu. Deze leraar leert ze alles over spinjitsu, dit is een fictieve techniek die meesters snel laat ronddraaien, waardoor hun elementkrachten gebruikt worden. Ook heeft Kai een zusje dat Nia (meester van het water) heet, maar die vecht niet altijd mee. De broer van sensei wu is heer Garmadon, hij is de vader van Lloyd en was ook ooit meester van de energie.


Er is ook een animatieserie gemaakt over gemaakt. Hierbij spelen de vujf ninjas de hoofdrol. In deze serie bestrijden ze alle vijanden die Ninjago willen aanvallen dit zijn er heel veel: Skaletten, Slangen, Stenenmonsters, Pshychopatische eiland bewoners, Robots, Luchtpiraten en er komen nog meer afleveringen aan.
Er is ook een animatieserie over gemaakt. Hierbij spelen de vijf ninja's de hoofdrol. In deze serie bestrijden ze alle vijanden die Ninjago willen aanvallen dit zijn er heel veel: skaletten, slangen, stenenmonsters, psychopathische eilandbewoners, robots, luchtpiraten en er komen nog meer afleveringen aan.

Versie van 18 jan 2021 14:34

Lego Ninjago is een van de Lego thema's. Het thema bevindt zich op het fictieve eiland: "Ninjago" op dat eiland staat een stad met de naam: "Ninjago City." De vijf ninja's die het eiland beschermen hebben elementaire krachten. Ze heten: Kai (meester van het vuur), Cole (meester van de aarde), Zane meester van het ijs), Jay (meester van de bliksem) en Lloyd (meester van de energie). De leraar van deze ninja's heet: sensei Wu. Deze leraar leert ze alles over spinjitsu, dit is een fictieve techniek die meesters snel laat ronddraaien, waardoor hun elementkrachten gebruikt worden. Ook heeft Kai een zusje dat Nia (meester van het water) heet, maar die vecht niet altijd mee. De broer van sensei wu is heer Garmadon, hij is de vader van Lloyd en was ook ooit meester van de energie.

Er is ook een animatieserie over gemaakt. Hierbij spelen de vijf ninja's de hoofdrol. In deze serie bestrijden ze alle vijanden die Ninjago willen aanvallen dit zijn er heel veel: skaletten, slangen, stenenmonsters, psychopathische eilandbewoners, robots, luchtpiraten en er komen nog meer afleveringen aan.