Overleg gebruiker:Klaas van Buiten: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Daarom ga ik dus helemaal niet (anders dan om bij peilingen en stemmingen ergens een handtekening te zetten) in de WP-naamruimte schrijven.<br />Veel plezier met je blokaanvragen om vermeende foute bewerkingen en collegiale groeten,&nbsp;[[User_talk:Klaas van Buiten|Klaas]]&nbsp;`Z4&#x241f;`&nbsp;[[User:Klaas van Buiten|V]]:&nbsp; 7 feb 2021 11:49 (CET)
:Ik heb de blokkade van 1 week opgelegd, de Arbcomuitspraak geeft weinig ruimte om hiervan af te wijken. Houd er rekening mee dat deze blokkade ook telt als een strike. Ik moet wel zeggen dat ik dit erg spijtig vind want het leek de laatste tijd juist vrij goed te gaan. Hopelijk is dit dan ook de laatste blokkade. Geniet van het mooie winterlandschap en tot volgende week. [[Gebruiker:Natuur12|Natuur12]] ([[Overleg gebruiker:Natuur12|overleg]]) 7 feb 2021 14:19 (CET)
 
== Citaten niet zomaar op Wikiquote, echt niet, hou op! ==
 
Beste Klaas,
 
Je vergist je nog steeds over die website voor citaten, [[Wikiquote]], moet dat nou? En je misplaatste kreten doorkruisen hinderlijk de verdediging van Belle van Zuylen tegen absurde vandalen als Robotje en Bos-well63/Ecritures! Wikiquote, jawel, is voor '''door derden geciteerde teksten''', dus '''niet''' ter keuze van wikipedianen uit het werk van een auteur. Dus alleen als je een stukje van bijvoorbeeld Belle van Zuylen gepubliceerd aantreft bij iemand anders, wordt het een citaat voor Wikiquote. Dit merkte ik toen ik pakkende regels - vond ik - van Spinoza, tot "citaat voor Wikiquote" bestempelde. Niet de bedoeling daar, bleek me. Ga maar na op Wikiquote. ''We snappen het pas als we het begrijpen'', zee een ballistisch expert :-)). Dit citaat mag wél op Wikiquote, want .... Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Hansmuller|Hansmuller]] ([[Overleg gebruiker:Hansmuller|overleg]]) 21 feb 2021 18:34 (CET)
33.780

bewerkingen

Navigatiemenu