Overleg:Ms. Marvel (serie): verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
315 bytes toegevoegd ,  3 maanden geleden
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website Advanced mobile edit
:::Overigens, handig artikel. Een recurring rol in het engels, komt inderdaad overeen met wat er in nl wordt benoemd ald Terugkerende rollen. En nog iets heel anders, misschien dat ik nu een mierenneuker ben. Maar ben het eens met de suggestie van je, maar moet dan nu op alle lemma's over seeies dit worden aangepast? [[Gebruiker:Scenarioschrijver20|Scenarioschrijver20]] ([[Overleg gebruiker:Scenarioschrijver20|overleg]]) 15 mrt 2021 01:44 (CET)
:: :::: Zelfs binnen een seizoen kan het zijn dat enkele karakters vrijwel elke aflevering te zien zijn. Andere karakters duiken af en toe op. In menig geval zijn de vaste pesonages hoofdrollen en regelmatige terugkerende personages bijrollen, maar dat hoeft niet. Er kan m.i. sprake zijn van een structurele (vaste) bijrol maar ook van een minder structurele (tijdelijke) hoofdrol. Door consequent te spreken van vaste personage en regelmatige terugkerende personages, naast eventueel incidenteel optredende personages, is het helder, lijkt me. En ja, dat moet eigenlijk overal even aangepast worden, mvg [[gebruiker:Henriduvent|'''<span style="color:green">Henri</span><span style="color:blue">Duven</span><span style="color:red">t</span>''']] 15 mrt 2021 01:54 (CET)
::::::Al is er met sommige series wel echt een overduidelijke hoofdrol. Verder ben ik voor de aanpassing regelmatig terugkerende personages/rollen (welke van de 2 er het beste uitziet) [[Gebruiker:Scenarioschrijver20|Scenarioschrijver20]] ([[Overleg gebruiker:Scenarioschrijver20|overleg]]) 15 mrt 2021 01:58 (CET)
1.732

bewerkingen

Navigatiemenu