Overleg gebruiker:Klaas van Buiten: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎[[Helena Kuipers-Rietberg]])
Labels: Brontekst Ongedaan gemaakt Nieuw onderwerp
Labels: Reageerfunctie Brontekst Ongedaan gemaakt
 
Hallo Klaas--ik zag je naam op de talk page van MoiraMoira, dus ik dacht dat je wel een vertrouwde gebruiker zou zijn. Ik heb net het article voor Kuipers-Rietberg in het Engels vertaald, en nu ik naar de bronnen kijk zie dat er toch wel erg veel geplagieerd is van [http://resources.huygens.knaw.nl/bwn1880-2000/lemmata/bwn6/rietberg deze bron]. Ik weet niet precies hoe strikt jullie zijn; op de en-wiki zou dit niet kunnen, maar ik ken jullie procedures niet goed. Kan ik dit bij jou achterlaten? Bedankt, [[Gebruiker:Drmies|Drmies]] ([[Overleg gebruiker:Drmies|overleg]]) 4 mei 2021 19:11 (CEST)
 
:Ik ben geen moderator - bijna integendeel ;) - maar wel een 'ouwe rot' in 't vak. Dingen overnemen uit publicaties door een gerenommeerde instelling als KNAW is niets mee, zeker als je ze tussen <ref> en </ref> noemt. Twijfel jee dan nog neem contact met ze op: https://knaw.nl/nl/topnavigatie/contact/overzicht
:Ook kun je - veel beter dan bij mij - terecht in het [[Wikipedia:Auteursrechtencafé|auteursrechtencafé]]. Hopelijk kun je iets met deze summiere tips.
:Uitsmijter: uitzonderingen daargelaten zijn de 'agenten' hier gemoedelijker en (veel) minder stringent dan leden van het Engelstalige modcorps. Hartelijke groeten en succes, &nbsp;[[User_talk:Klaas van Buiten|Klaas]]&nbsp;`Z4&#x241f;`&nbsp;[[User:Klaas van Buiten|V]]:&nbsp; 5 mei 2021 10:29 (CEST)
33.874

bewerkingen

Navigatiemenu