Overleg:Raven van Dorst: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
422 bytes toegevoegd ,  8 maanden geleden
Labels: Reageerfunctie Visuele tekstverwerker
:::::Je zou overigens denken dat de media al bijna meer dan twee jaar achterlopen. Hier staat in een berichtje van Van Dorst uit 2019 vanuit een ziekenhuisbed: "[https://www.instagram.com/p/BtTNIavHuMu/?utm_source=ig_embed "Eindelijk een èchte vent!!!"] Het AD schreef: [https://www.ad.nl/show/geen-geslachtsoperatie-voor-ryanne-van-dorst-waarom-zou-ik-dat-willen~a2cc2981/ "Haar manager voedde de geruchtenstroom door te zeggen dat ‘zij, of ik moet zeggen híj’ zelf meer bekend zou maken over een eventuele geslachtsoperatie"] . Vervolgens valt te lezen: "Uiteindelijk bleek dat alleen haar amandelen zijn geknipt." en bleek het een "grap van Ryanne" te zijn. Nu maar hopen dat de laatste Instagram-post ook geen grap is, want anders zijn de media er massaal ingestonken. [[Gebruiker:Wimpus|Wimpus]] ([[Overleg gebruiker:Wimpus|overleg]]) 6 mei 2021 16:03 (CEST)
::::::Ik vind dit ronduit disrespectvol worden met die laatste opmerking. Laten we het anders netjes houden en mensen die de moed hebben genomen om openlijk zichzelf te zijn, gewoon geloven. [[Gebruiker:Trappenhuis|Trappenhuis]] ([[Overleg gebruiker:Trappenhuis|overleg]]) 6 mei 2021 16:53 (CEST)
:::::::Dit is toch een reële mogelijkheid. Wat fijn overigens dat u op de [https://fr.wikipedia.org/w/index.php?title=Raven_van_Dorst&type=revision&diff=182608420&oldid=165224574 Franstalige Wikipedia] al volledig de naam ''Ryanne'' verwijderd heeft. Dat lijkt mij toch ook redelijk "disrespectvol" vanuit encyclopedisch oogpunt. [[Gebruiker:Wimpus|Wimpus]] ([[Overleg gebruiker:Wimpus|overleg]]) 6 mei 2021 17:01 (CEST)
28.112

bewerkingen

Navigatiemenu