Overleg:Raven van Dorst: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
764 bytes toegevoegd ,  8 maanden geleden
geen bewerkingssamenvatting
::Het is handig om zinnen met inversie te vermijden, omdat die je vaak dwingen tot het gebruik van persoonlijke voornaamwoorden en zonder zo'n voornaamwoord al snel gekunsteld klinken. Bijvoorbeeld: ''Een jaar later debuteerde Van Dorst als acteur in de telefilm Dames 4 en waren er daarnaast deelnames aan'' > ''Van Dorst debuteerde een jaar later als acteur in de telefilm Dames 4 en nam daarnaast deel aan''.
::Overigens laat Van Dorst met "Die / Hen /''Kijk maar''" (mijn cursivering) de mogelijkheid open om alles bij het oude te laten. [[Gebruiker:Marrakech|Marrakech]] ([[Overleg gebruiker:Marrakech|overleg]]) 8 mei 2021 11:15 (CEST)
:::Ik sluit mij aan bij de opmerkingen van Marrakech. Over "de eerste soloplaat": het klinkt wat onnatuurlijk, maar leidt niet tot verwarring. Wat ik nog wel lastig vind, is het gebruik van het woord "artiest" in een niet-artiestencontext, zoals bij "De artiest vormde een duo met presentatrice Zarayda".<br/>
:::Ondanks dat sommige mensen tijdens dit overleg het erg lang vonden duren voordat deze pagina hernoemd werd, wordt er op de internetpagina van de band Dool (waarin ze speelt), nog wel gewoon [https://allthosewhowanderaredool.com/history/ ''Ryanne van Dorst''] geschreven (onderaan bij line-up). Geen reden om het weer terug te veranderen, maar wel opmerkelijk. [[Gebruiker:Wimpus|Wimpus]] ([[Overleg gebruiker:Wimpus|overleg]]) 9 mei 2021 13:48 (CEST)
28.111

bewerkingen

Navigatiemenu