Mohammed Benzakour: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
21 bytes verwijderd ,  1 jaar geleden
→‎Levensloop: Tekst gewijzigd i.v.m. het objectieve karakter van Wikipedia. De woorden "berucht" en "omstreden" doen daar afbreuk aan.
(→‎Publicaties: Irrelevante essays/columns weggehaald, referentie gecorrigeerd, ISBN-nummers toegevoegd aan alle boeken)
(→‎Levensloop: Tekst gewijzigd i.v.m. het objectieve karakter van Wikipedia. De woorden "berucht" en "omstreden" doen daar afbreuk aan.)
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
 
Benzakour is spreker en panellid, houdt voordrachten/lezingen in België en Nederland en schrijft voor onder andere [[NRC Handelsblad]], [[de Volkskrant]], [[De Groene Amsterdammer]] en literaire tijdschriften zoals [[Hollands Maandblad]] en [[De Gids (literatuur)|De Gids]].
Zo hield hij onder meer in november 2008 in [[De Unie (Rotterdam)|De Unie]] (debatzaal Rotterdam) een voordracht over de beruchtebekende 'diamantschedel' van de omstreden miljonairskunstenaarkunstenaar [[Damien Hirst]].<ref>http://www.eur.nl/sgec/lezingen/archief/de_kwestie_damien_hirst/</ref>
Benzakour is vaste columnist voor o.a. het opinieblad [[VolZin]] en de website [[Nieuw Wij]]. Ook heeft hij sinds begin 2009 de vaste rubriek [["Tour de Benzakour"]] bij het radioprogramma [[OBA Live]].
 
Anonieme gebruiker

Navigatiemenu