Overleg gebruiker:Joris: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
679 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Artikel: DNOB op beoordelingslijst)
Beste Joris, al meer dan 15 jaar heb je bijgedragen aan Wikipedia. Je hebt in al die jaren je hart en ziel gegeven aan deze encyclopedie. Met recht mag je daar trots op zijn. Als blijk van waardering hierbij een [[Wikipedia:Sterren voor bewezen diensten/Jubileumster#Jubileumster 15 jaar|jubileumster]] en nog vele jaren erbij gewenst. [[Gebruiker:VanBuren|VanBuren]] ([[Overleg gebruiker:VanBuren|overleg]])]]
:Leuk, dank je! De tijd vliegt, wist niet dat het al zoveel jaar was. [[Gebruiker:Joris|Joris]] ([[Overleg gebruiker:Joris#top|overleg]]) 3 jul 2021 20:16 (CEST)
 
== Artikel: DNOB op beoordelingslijst ==
 
Dag Joris,
 
Bedankt voor je feedback op het artikel [[DNOB]]. Ik snap dat deze pagina in eerste instantie over kon komen als promotie, maar dit is echter niet de bedoeling. Het moet informatief zijn. DNOB is een groot platform dat enorme stappen maakt (en ook zal blijven maken). De pagina zou een mooie toevoeging zijn voor mensen die nog niet bekend zijn met het platform (of meer informatie willen). Er wordt door de groeiende naamsbekendheid namelijk ook veel op gezocht.
 
De pagina is nu ietwat verbeterd, graag hoor ik wat er verder nog aan gedaan kan worden om dit artikel te behouden!
 
Alvast bedankt Joris en een fijne avond.
8

bewerkingen

Navigatiemenu