Overleg:Coronacertificaat: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
642 bytes toegevoegd ,  9 maanden geleden
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Label: bewerking met nieuwe wikitekstmodus
::Eens met wat hier gezegd worden. Daarop aansluitend zei Hugo de Jonge, dat een [[coronatoegangsbewijs]] of [[coronapas]] altijd vrijblijvend blijft en nooit een verplichting. Ook hoefde mensen zich niet gedwongen te voelen. Ik heb toch een ander gevoel erbij nu. Misschien willen we het tegengeluid in onze samenleving ook beter belichten op deze wiki pagina? [[Gebruiker:Danger89|Danger89]] ([[Overleg gebruiker:Danger89|overleg]]) 15 sep 2021 02:50 (CEST)
:::Hallo [[Gebruiker:Danger89|Danger89]], "het tegengeluid in onze samenleving ook beter belichten op deze wiki pagina" doen we in ieder geval niet door een redirectpagina als [[Apartheidspas]] aan te maken die doorverwijst naar Coronacertificaat. Tijdens het apartheidsregime in Zuid-Afrika werden pasjes gebruikt om de zwarte bevolking te onderdrukken. Die redirect van jou heb ik daarom verwijderd en vervangen door een redirect naar [[Pasjeswetgeving]]. [[Gebruiker:Apdency|Apdency]] ([[Overleg gebruiker:Apdency|overleg]]) 15 sep 2021 09:51 (CEST)
:Er is inmiddels een uitgebreider artikel op [[Coronatoegangsbewijs]]. Ik denk dat een eigen artikel wel gerechtvaardigd is. [[Coronacertificaat]] gaat over het internationale fenomeen van coronacertificaten (en de Europese variant daarvan). [[Coronacheck]] is de app die nodig is voor het genereren van een [[coronatoegangsbewijs]]. Het fenomeen [[coronatoegangsbewijs]] is breder dan alleen de app of het internationale certificaat, het gaat ook over de specifieke implementatie ervan in Nederland, de politieke aanloop, de discussie, etcetera. Genoeg om een artikel mee te vullen. {{Gebruiker:Husky/Handtekening}} 15 sep 2021 13:42 (CEST)

Navigatiemenu