Wikipedia:Samenvoegen/202003: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
6 bytes toegevoegd ,  2 maanden geleden
k
****Met andere woorden: slecht plan om het te gaan samenvoegen. [[Gebruiker:Edoderoo|Edoderoo]] ([[Overleg gebruiker:Edoderoo|overleg]]) 28 mrt 2020 11:11 (CET)
**Niet hetzelfde, dus niet samenvoegen. Zelfs als de overlap 100% is, is het perspectief nog steeds anders. &mdash;&nbsp;[[Gebruiker:Zanaq/Htlinks|Zanaq]] [[Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks|(<b>?</b>)]] 8 mei 2020 12:35 (CEST)
*Iemand die interesse heeft in het onderwerp zal altijd de informatie van beide artikelen tot zich willen nemen. Overigens komt alles wat in het artikel [[Grondzuigmachine]] beschreven wordt, ook al voor in het andere artikel. Dus het voegt niets zinvols toe; het frustreert alleen maar doordat de lezer iets leest dat hij daarnet in het andere artikel óók al gelezen had. Overigens vind ik het slecht dat beide artikelen niet eens naar elkaar verwezen. Ik pleit {{voor}} '''samenvoegen''', uiteraard met achterlating van een redirect, omdat de lezer daar alleen maar voordeel bij heeft. {{Gebruiker:Erik Wannee/paraaf2}} 6 sep 2021 23:35 (CEST)
 
<noinclude><!-- Hierboven graag verzoeken bijplaatsen. Lege regel boven en onder deze regel behouden voor de leesbaarheid! -->

Navigatiemenu