Overleg gebruiker:KnightChurch99: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
723 bytes toegevoegd ,  7 maanden geleden
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Titelweergave)
Geen bewerkingssamenvatting
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
 
Beste KnightChurch99, vanwege [[Speciaal:Diff/60035657|deze bewerking]]: titelweergave is bedoeld om de wetenschappelijke naam van een soort of geslacht te cursiveren. In dit geval was dat gewenst, en volgens gebruik op deze taalversie. Ik snap niet waarom je die parameter uit de infobox verwijderde, en hoop dat het een vergissing was. Als dat laatste niet het geval was, en je hebt het stelselmatig in meerdere artikelen gedaan, dan verzoek ik je dringend die ongewenste bewerking weer terug te draaien. {{Gebruiker:Wikiklaas/Autograph-new}} 2 okt 2021 20:06 (CEST)
 
Beste Wikiklaas.
 
Ik had eerst niet door waar het voor stond. Bij de meeste veranderingen krijg je nog voor je opslaat te zien wat je veranderd. Dat is bij titelweergave niet het geval. Dat verandert pas na het opslaan.
Het heeft een tijdje geduurd voor ik dat doorhad. Daarna heb ik het overal waar ik het toen had verwijderd, weer teruggedraaid. Of eigenlijk opnieuw erin gezet om precies te zijn.
 
Als er nog artikelen zijn waar het nog steeds niet is teruggedraaid, zal ik er vanzelf achterkomen en het te zijner tijd weer terugdraaien.
Excuses voor mijn fout(en).
 
Bedankt voor je opmerkzaamheid! [[Gebruiker:KnightChurch99|KnightChurch99]] ([[Overleg gebruiker:KnightChurch99#top|overleg]]) 3 okt 2021 17:34 (CEST)
11.270

bewerkingen

Navigatiemenu