Overleg gebruiker:CrazyPhunk: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
478 bytes toegevoegd ,  8 maanden geleden
:Voordat ik het trouwens vergeet, waarom had je eigenlijk het [[Sjabloon:Citeer web]] vermeden? Ik zag dat je het sjabloon er ook weer uit hebt gehaald bij dat betreffende artikel. Dat lijkt mij dan weer vrij onnodig. {{Gebruiker:CrazyPhunk/Handtekening}} 8 sep 2021 10:33 (CEST)
::Dat sjabloon heb ik eruit gehaald omdat ik die bronnen expliciet zonder sjabloon heb willen toevoegen. In dit geval was er sprake van BTNI. Vandaag zie ik trouwens weer dat je in een bron de vermelding ''NRC Handelsblad'' aanpaste naar ''NRC'' ([https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wouter_Koolmees&diff=prev&oldid=60063942 hier]). De krant heet toch echt officieel NRC Handelsblad. [[Gebruiker:Happytravels|HT]] ([[Overleg gebruiker:Happytravels|overleg]]) 6 okt 2021 20:41 (CEST)
:::Ik zie dat je nog steeds bij bronvermeldingen de vermelding NRC Handelsblad aanpast naar NRC. Zoals ik al opmerkte heet de krant officieel nog steeds NRC Handelsblad en is die naam niet fout. Ik meldde je ook dat anderen van NRC weer NRC Handelsblad maken. Op die manier wordt alleen maar nodeloos werk verricht. Bij een volgende aanpassing van jou volgt een Regblokverzoek. [[Gebruiker:Happytravels|HT]] ([[Overleg gebruiker:Happytravels|overleg]]) 17 okt 2021 14:09 (CEST)
 
==[[Ride4Kids]]==
55.892

bewerkingen

Navigatiemenu