Gebruiker:Gidonb: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
offline
offline
Regel 25: Regel 25:
Heb besloten het e.e.a. toch nog even te bezien. Ik gaf me te snel gewonnen. Liever geen reacties. Wegens misbruik heb ik ook een verbod op emails via Wikipedia gezet. [[Gebruiker:Gidonb|Gidonb]] 23 okt 2004 22:48 (CEST)
Heb besloten het e.e.a. toch nog even te bezien. Ik gaf me te snel gewonnen. Liever geen reacties. Wegens misbruik heb ik ook een verbod op emails via Wikipedia gezet. [[Gebruiker:Gidonb|Gidonb]] 23 okt 2004 22:48 (CEST)


Ik ben voorlopig offline. 48 uur rust. Ik verzoek jeroenvrp op te houden met eenzijdig zijn opinies door te voeren. Daarvoor hebben we je niet moderator gemaakt. Ik ben ontevreden over het democratiegehalte van dit project. [[Gebruiker:Gidonb|Gidonb]] 1 dec 2004 17:58 (CET)
Ik ben voorlopig offline. 48 uur rust. Ik verzoek jeroenvrp op te houden met eenzijdig zijn opinies door te voeren. Daarvoor hebben we je niet moderator gemaakt. Ik ben ontevreden over het democratiegehalte van dit project. [[Gebruiker:Gidonb|Gidonb]] 1 dec 2004 18:01 (CET)

Versie van 1 dec 2004 18:01


Welkom op de pagina van gidonb!

----> Laat een nieuw bericht achter <-----

Sjabloon:GoodwillCharter
Mijn bijdragen | Kladblok | Lijsten
SterVrijeZonester
SterVrijeZonester

Ben AIO en woon in de VS. Kwam hier bij toeval en bleef kleven. Lees graag boodschappen op mijn overlegpagina.

Blijf nog een even weg uit protest tegen de verspreiding van racistische boodschappen via de Nederlandstalige Wikipedia. Ik kom gegarandeerd terug, wanneer ik voel dat de tijd rijp is. Succes bij het schrijven en redigeren. Een prettige zomer! Gidonb 28 mei 2004 00:48 (CEST)

Wegens persoonlijke omstandigheden en drukte met familie, studie en werk en in tegenstelling tot wat ik aanvankelijk dacht, gaat het mij niet meer lukken deel te nemen aan Wikipedia in de nabije toekomst. Hartelijk dank voor alle vriendelijke emails en reacties op mijn overlegpagina, de laatsten waarvan ik tot mijn schande niet eens meer heb beantwoord. Het gaat iedereen goed!!! Gidonb 17 okt 2004 03:08 (CEST)

Heb besloten het e.e.a. toch nog even te bezien. Ik gaf me te snel gewonnen. Liever geen reacties. Wegens misbruik heb ik ook een verbod op emails via Wikipedia gezet. Gidonb 23 okt 2004 22:48 (CEST)

Ik ben voorlopig offline. 48 uur rust. Ik verzoek jeroenvrp op te houden met eenzijdig zijn opinies door te voeren. Daarvoor hebben we je niet moderator gemaakt. Ik ben ontevreden over het democratiegehalte van dit project. Gidonb 1 dec 2004 18:01 (CET)