George Sperling: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Albert Kok (overleg | bijdragen)
Sperling
 
Albert Kok (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''George Sperling''' is een Amerikaans cognitief psycholoog die bekend is geworden door zijn onderzoek naar het visuele [[sensorische geheugen]]. Hij ontwierp daarbij de partial report (deelrapportage) techniek. Hij is momenteel Distinguished Professor of Cognitive Science aan de Universiteit van California, Irvine, USA.
'''George Sperling''' is een Amerikaans cognitief psycholoog die bekend is geworden door zijn onderzoek naar het visuele [[sensorisch geheugen]]. Hij ontwierp daarbij de partial report (deelrapportage) techniek. Hij is momenteel Distinguished Professor of Cognitive Science aan de Universiteit van California, Irvine, USA.
Zie voor een beschrijving van zijn vroegere werk [[iconisch geheugen]]
Zie voor een beschrijving van zijn vroegere werk [[iconisch geheugen]]



Versie van 19 feb 2007 18:44

George Sperling is een Amerikaans cognitief psycholoog die bekend is geworden door zijn onderzoek naar het visuele sensorisch geheugen. Hij ontwierp daarbij de partial report (deelrapportage) techniek. Hij is momenteel Distinguished Professor of Cognitive Science aan de Universiteit van California, Irvine, USA. Zie voor een beschrijving van zijn vroegere werk iconisch geheugen