Wakefield Park: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
AlleborgoBot (overleg | bijdragen)
k robot Erbij: en:Wakefield Park
Dolfy (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Wakefield Park''' is een 2,2 km lang autoracecircuit en ligt 10 km ten zuiden van [[Goulburn]] in [[Tirannaville]], [[Nieuw Zuid-Wales]], [[Australië (land)|Australië]]. Grote evenementen op het circuit zijn de [[V8 Supercars]], het Australische [[Superbike]] kampioenschap, de Fujitsu V8 Development Series en de Australian Motor Racing Series. Ook wordt er een race van de [[New South Wales Formula Ford]] verreden. Het baanrecord staat op naam van Aaron Caratti een 0:54.6171 in een [[Formule 3]] [[Dallara]] F304.
'''Wakefield Park''' is een 2,2 km lang autoracecircuit en ligt 10 km ten zuiden van [[Goulburn]] in [[Tirannaville]], [[Nieuw-Zuid-Wales]], [[Australië (land)|Australië]]. Grote evenementen op het circuit zijn de [[V8 Supercars]], het Australische [[Superbike]] kampioenschap, de Fujitsu V8 Development Series en de Australian Motor Racing Series. Ook wordt er een race van de [[New South Wales Formula Ford]] verreden. Het baanrecord staat op naam van Aaron Caratti een 0:54.6171 in een [[Formule 3]] [[Dallara]] F304.


Er is ook een [[hillclimb]] circuit.
Er is ook een [[hillclimb]] circuit.

Versie van 30 aug 2007 15:25

Wakefield Park is een 2,2 km lang autoracecircuit en ligt 10 km ten zuiden van Goulburn in Tirannaville, Nieuw-Zuid-Wales, Australië. Grote evenementen op het circuit zijn de V8 Supercars, het Australische Superbike kampioenschap, de Fujitsu V8 Development Series en de Australian Motor Racing Series. Ook wordt er een race van de New South Wales Formula Ford verreden. Het baanrecord staat op naam van Aaron Caratti een 0:54.6171 in een Formule 3 Dallara F304.

Er is ook een hillclimb circuit.

Externe links