Schepenbuurt (Utrecht): verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Jeroen (overleg | bijdragen)
Jeroen (overleg | bijdragen)
Regel 2: Regel 2:


== Ligging ==
== Ligging ==
De Schepenbuurt is een klein rechthoekig blok, ten midden van het bedrijventerrein Cartesiusweg. De buurt wordt begrensd door het [[Amsterdam-Rijnkanaal]] in het westen, het terrein van de houthandel [[RET Utrecht]] in het noorden, de Cartesiusweg in het oosten en de [[Spoorlijn Utrecht - Rotterdam|spoorlijn Utrecht-Gouda]] in het zuiden, met aan de andere kant van het spoor het [[Thomas a Kempisplantsoen]].
De Schepenbuurt is een klein rechthoekig blok, ten midden van het bedrijventerrein Cartesiusweg. De buurt wordt begrensd door het [[Amsterdam-Rijnkanaal]] in het westen, het terrein van de houthandel ''RET Utrecht'' in het noorden, de Cartesiusweg in het oosten en de [[Spoorlijn Utrecht - Rotterdam|spoorlijn Utrecht-Gouda]] in het zuiden, met aan de andere kant van het spoor het [[Thomas a Kempisplantsoen]].


== Kenmerken ==
== Kenmerken ==

Versie van 3 okt 2007 17:47

De Schepenbuurt is een buurt in Utrecht-West.

Ligging

De Schepenbuurt is een klein rechthoekig blok, ten midden van het bedrijventerrein Cartesiusweg. De buurt wordt begrensd door het Amsterdam-Rijnkanaal in het westen, het terrein van de houthandel RET Utrecht in het noorden, de Cartesiusweg in het oosten en de spoorlijn Utrecht-Gouda in het zuiden, met aan de andere kant van het spoor het Thomas a Kempisplantsoen.

Kenmerken

De straatnamen hebben schepen als thema. In het midden van de buurt is een klein blokje openbaar groen, dat als parkje dienst doet.