MediaWiki:Uploadtext

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door LennartBolks (overleg | bijdragen) op 24 dec 2004 om 16:25. (link naar NL-hoofdpagina van Commons (ipv EN-main page))
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

De lijst bestanden die reeds zijn geupload kan u vinden op de Lijst van afbeeldingen.

STOP! Voor u iets hier upload, wees zeker dat het in overeenkomst is met het Wikipedia NL afbeeldingsbeleid.

Samengevat houdt dit in:
Bij elke afbeelding moet de informatie betreffende copyrights bij geschreven worden. Bij zelfgemaakte afbeeldingen volstaat het om gewoon "zelf gemaakt" bij te schrijven. Deze informatie kan je bijschrijven bij de "beschrijving en uitleg", maar kan later nog altijd bewerkt worden op de pagina van de afbeelding zelf.
Toegelaten licenties zijn: GFDL, FDL, CC-BY, CC-BY-ND, CC-BY-SA, CC-ND, CC-SA, Publiek domein, en uitdrukkelijke toestemming voor gebruik op Wikipedia.
Onvolledige bronvermelding zoals "Van Engelstalige Wikipedia" is onvoldoende.
Als u aangeeft dat u de auteur bent maar niet opgeeft wat de licentie is dan is GNU Free Documentation License van toepassing. Gelieve uw werken te documenteren.

Waarschuwing: het gebruik van afbeeldingen onder de "Fair Use" regeling is verboden.

Opmerkingen:

  1. Overweeg om gebruik te maken van Wikimedia Commons, zodat ook andere projecten gebruik kunnen maken van hetzelfde bestand.
  2. Gebruik aub een duidelijke bestandsnaam, niet "15242.jpg".
  3. Gebruik OGG voor geluid. Het gebruik van MP3 is niet toegestaan. (richtlijn van Jimmy Wales)
  4. U kan maximaal bestanden van 5 megabyte uploaden.
  5. Vergeet niet dat net als met andere pagina's op Wikipedia anderen de ge-uploade bestanden kunnen verwijderen indien men denkt dat dat in het voordeel van het project is. Bij misbruik van dit systeem kan u de toegang tot Wikipedia NL ontzegd worden.