Stichting Het Rijnlands Lyceum

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-02-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Te weinig beschikbare onafhankelijke bronnen. (NE)

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Rijnlands in Wassenaar

De Stichting Het Rijnlands Lyceum is het bevoegd gezag van een aantal scholen voor bijzonder neutraal onderwijs. Het betreft zowel voortgezet onderwijs als basisonderwijs. De Stichting is in 1936 opgericht ten behoeve van het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Het bestuursbureau van de stichting is gevestigd in Wassenaar. De voorzitter van de Raad van Toezicht is de heer J.L.C. ( Johan) van der Werff (september 2018) Oud-voorzitter is de heer F.W. Weisglas ( 2010-2018)

Vestigingen in Nederland[bewerken]

De stichting is het overkoepelende orgaan van de volgende zelfstandige scholen voor voortgezet onderwijs en basisonderwijs:

*De Europese School Den Haag - Rijnlands Lyceum (BO en VO)

Externe link[bewerken]