Studievereniging Scopus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Studieverenging Scopus)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-06-2021
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Studievereniging Scopus is een studievereniging van Technische Bedrijfskunde bij de Hanzehogeschool.

De studievereniging organiseert leuke en ook leerzame activiteiten voor studenten die Technische Bedrijfskunde studeren. Voor bijlessen en samenvattingen kan je ook terecht bij S.V. Scopus.

S.V. Scopus is opericht in 2009 door bestuur Lecluse

Externe link[bewerken | bron bewerken]