The Student

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
The Student
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 10
Aflevering 17
Gastrollen Kurt Caceres
Zilah Mendoza
Patrick Kerr
Peter Jacobson
Jeanne Sakata
Rocky Carroll
Louise Claps
Schrijver(s) David Zabel
Regisseur Paul McCrane
Eerste uitzending 1 april 2004
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

The Student is de zeventiende aflevering van het tiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 1 april 2004.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Rasgotra krijgt van dr. Carter te horen dat zij kordater moet optreden als zij wil blijven werken op de SEH. Zij gaat hierin echter te ver en haar patiënt overlijdt met een hersenbeschadiging, dr. Gallant vervalst dan de medische gegevens zodat hij hier verantwoordelijk voor is en zij buiten schot blijft.

Dr. Kovac heeft een jong patiëntje onder zijn hoede, later blijkt uit bloedonderzoek dat de vader niet de biologische vader is.

Dr. Jing-Mei krijgt van de zuster die haar vader verzorgt te horen dat zij ontslag neemt, dit omdat haar vader de zuster agressief heeft benaderd.

Dr. Lewis en Chuck worden lastig gevallen door een man die op zwangere vrouwen valt. Uiteindelijk kan Chuck het niet meer aanzien en slaat de man neer, deze dreigt nu met een aangifte tegen hem. Uiteindelijk kan dr. Lewis hem overhalen om geen aangifte te doen, zij moet hier wel een hoge prijs voor betalen.

Dr. Kovac en Taggart willen Alex een leuke verjaardag geven alleen hebben zij geen idee wat. Dr. Kovac komt dan uiteindelijk met een idee, hij wil met hen met een camper op een visvakantie.

De SEH krijgt bezoek van Martin die herstellende is van zijn hartinfarct. Hij houdt zich groot met zijn ziekteverlof maar uiteindelijk geeft hij toe dat hij iedereen mist.

Dr. Corday twijfelt nog steeds over wie zij moet kiezen tussen de twee mannen waarmee zij nu een relatie heeft.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]