Tuinderij Bovenrijge

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-10-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Dit jaar opgerichte tuinderij, waarvan de website net is gelanceerd (software houdt openen website tegen vanwege "newly observed domain") en er bij een zoekopdracht dus ook géén resultaten zijn.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Tuinderij Bovenrijge
Oprichting 2018
Hoofdkantoor Thesinge, Nederland
Producten Tuinartikelen, Plantgoed
Industrie Tuinbouw Kwekerij
Website www.tuinderijbovenrijge.nl
Portaal  Portaalicoon   Economie

Tuinderij Bovenrijge is een tuinderij in voornamelijk inheems autochtoon plantgoed met als handelsmerk Biologische landbouw.

Geschiedenis[bewerken]

Opgericht in 2018 in het Lageland gelegen streekje Bovenrijge aan de historische Stadsweg te Thesinge.
Het bedrijf is begonnen met de webwinkel tuinderijbovenrijge.nl en beschikt inmiddels over 1 website meerdere domeinnamen en 1 fysieke winkel in Nederland (Thesinge).

Vestigingen[bewerken]

Hoofdkantoor (1200 m²)

Externe link[bewerken]