UrbanLyrics

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
13-06-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: pas begonnen, en zonder bronnen is dit nog niet voldoende relevant voor een encyclopedie

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

UrbanLyrics
Type kennisbank
Taal Nederlands
Registratie niet verplicht
Opgericht april 2018
Status actief
Link http://www.urbanlyrics.nl
Portaal  Portaalicoon   Media

UrbanLyrics is een online kennisbank. De website biedt gebruikers de mogelijkheid om liedteksten, nieuwsberichten, poëzie en andere vormen van tekst te lezen.

De website werd april 2018 gelanceerd onder de naam UrbanLyrics en richtte zich aanvankelijk op urbanmuziek.