VVV Cadeaukaart

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf VVV Cadeaubon)

De VVV Cadeaukaart (sinds 1 november 2017 de vervanger van de VVV Cadeaubon VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon) is een cadeaukaart (cadeaubon) in Nederland waarvoor de ontvanger naar eigen keuze iets bij een van de 18.000 aangesloten acceptatiepunten kan kopen.

De cadeaukaart kan ook worden gebruikt voor een bezoek aan wellness, restaurants, bij het boeken van een vakantie, dagje uit of voor het steunen van een goed doel. Door de ontelbare bestedingsmogelijkheden heeft de ontvanger een bijzonder ruime keuze. Hiermee is de VVV Cadeaukaart de nr. 1 cadeaukaart van Nederland. Op de achterkant van de VVV Cadeaukaart wordt verwezen naar de website waar je je saldo kan checken en ook kan vinden waar de VVV Cadeaubon inwisselbaar is. De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig, in delen te besteden en verkrijgbaar in iedere waarde tussen €5,- en €150,-. Oude papieren cadeaubonnen met enkel een waarde vermeld in guldens zijn niet meer inwisselbaar en wordt ook niet meer uitbetaald. Bonnen in euro’s zijn onbeperkt geldig te besteden.

De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Houd er wel rekening mee dat 3 jaar na activatie er jaarlijks een beheervergoeding van €6,- wordt afgeschreven.

Provisiekosten[bewerken | brontekst bewerken]

Net als bij de meeste cadeaukaarten betaalt de acceptant (de (web)winkel en andere aangesloten bestedingsmogelijkheden) provisie. Voor de VVV Cadeaukaart is dat 10% over de gebruikte kaartwaarde (dus niet over de totale transactie). Meer informatie is te vinden op https://www.vvvcadeaukaarten.nl/acceptant-worden

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]