VV Gersloot

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
10-09-2019
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

VV Gersloot
Naam Voetbalvereniging Gersloot
Opgericht 1 oktober 1934
Plaats Gersloot
Complex Sportpark Gersloot
Competitie Reserve 6e klasse zondag
Tenue
Portaal  Portaalicoon   Voetbal

VV Gersloot (Fries: Fuotbalferiening Gersleat) is een voetbalvereniging uit Gersloot, gemeente Heerenveen, Friesland, Nederland. [1][2][3]

Geschiedenis[bewerken]

De club werd opgericht op 1 oktober 1934. In 2019 is VV Gersloot de kleinste voetbalvereniging van Nederland, met 22 leden en één elftal.[4]

Accommodatie[bewerken]

De thuiswedstrijden worden gespeeld op 'sportpark Gersloot' aan de Tijnjeweg (Tynjewei) dat een veld omvat. Het dorpslokaal annex kroeg “It Ferlof” van Bouma, tegenover het veld aan de Tijnjeweg, deed 68 jaar lang dienst als kantine, en tot 1976 ook als kleedkamer. In 1976 werden er bij het veld enkele verkleedhokjes gebouwd die in 2018 werden vervangen door een nieuw gebouw.[5][6]

Eerste elftal[bewerken]

Het eerste elftal, dat in het seizoen 2019/20 in de Reserve 6e klasse zondag van het KNVB-district Noord speelt, kwam nog nooit in het standaardvoetbal uit.

Externe Link[bewerken]