Vereniging van Wenzhou Chinezen in Nederland

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
09-06-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Vereniging van Wenzhou Chinezen in Nederland
Naam (taalvarianten)
Vereenvoudigd 荷兰温州同乡会
Traditioneel 荷蘭溫州同鄉會
Pinyin hélán wēnzhōu tóngxiānghuì
Standaardkantonees Hôh Laan Wan Chauw T'ong Heung Woei
Dapenghua Hôh Laan Wan Chauw T'ong Heung Woei
Shanghainees ?

Vereniging van Wenzhou Chinezen in Nederland is een geboortestreekvereniging van Wenzhounezen in Nederland. De vereniging is lid van Wenzhounezen wereldwijd en Euro Chinese. De vereniging is een grote sponsor van diverse goede doelen. Ook heeft het een ondernemerstak onder de naam Business Club van Wenzhou Chinezen in Nederland. Het aantal Wenzhounezen in Nederland groeit de laatste jaren[wanneer?] sterk, door de vele studenten uit China die hier studeren.

Externe link[bewerken]