VolksLiga

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
14-05-2019
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)


VolksLiga
(.EU)
Afbeelding gewenst
Geschiedenis
Opgericht 1 april 2017
Algemene gegevens
Actief in Vlag van België België
Hoofdkantoor Duffel
Ideologie Libertarisme
Motto Uw stem, Uw macht!
Kleuren Paars
Internationale organisatie IALP
Website www.volksliga.eu
Portaal  Portaalicoon   Politiek

VolksLiga is een politieke partij die inspiratie uit het libertarisme haalt[1] . De essentie van deze partij ligt bij een minimalistisch bestuur dat het volk ondersteund en waar het volk rechten krijgt uit de essentiele individuele vrijheden maar met een duidelijk non-agressie limitatie. Het is een libertarische politieke beweging met vooral klassiek liberalistische kenmerken.


Geschiedenis[bewerken]

2017[bewerken]

Oprichting te Mechelen

[2]

2018[bewerken]

Bij de lokale en provincieraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 kwam de VolksLiga op in het arrondissement Antwerpen. In volgende gemeente :

[3]

2019[bewerken]

VolksLiga komt niet op bij de regionale en federale verkiezingen in België van 26 mei 2019, gezien ze vooral lokale entiteiten heeft.

Externe links[bewerken]