Wikipedia:Aanmelding terugdraaiers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Wikipedia Rollbacker.svg Aanmeldingspagina rollbackfunctie
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:AT
Zie WP:Rollback
Elke geregistreerde gebruiker kan via deze pagina verzoeken om aan de gebruikersgroep voor terugdraaiers (gebruikerslijst) te worden toegevoegd.

De voorwaarden: een gebruiker moet minstens drie maanden actief zijn en vijfhonderd bewerkingen gedaan hebben. Daarnaast moet hij/zij minstens een maand aan vandalismebestrijding gedaan hebben of er anderszins mee te vertrouwen zijn (bijv. door het globaal bestrijden van vandalisme).

Andere gebruikers kunnen op de verzoeken reageren of eventuele bezwaren uiten. Men kan daarbij gebruikmaken van de sjablonen {{steun}} of {{bezwaar}}. Dit is echter geen stempagina, zoals aanmeldingspagina's voor moderatoren of bureaucraten. Een bureaucraat zal na minimaal 24 uur het verzoek wel of niet uitvoeren (al naar gelang de ervaring met vandalismebestrijding van en het vertrouwen in de gebruiker).

Gebruikers kunnen via deze pagina ook een gemotiveerd verzoek indienen tot verwijdering uit de terugdraaiergroep. Wanneer er geen (gemotiveerde) bezwaren door andere gebruikers zijn geuit, zal een bureaucraat het verzoek uitvoeren.

Afgehandelde verzoeken kunnen na 48 uur worden gearchiveerd.

Gelieve te ondertekenen met vier tildes (~~~~).

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Verzoeken a.u.b. plaatsen in de volgende vorm, zodat bureaucraten deze snel kunnen afhandelen:

=== Gebruikersnaam ===
* {{lgx|GEBRUIKERSNAAM INVULLEN}} - Hier je motivering. ~~~~


Afgehandelde verzoeken[bewerken]

Bdijkstra[bewerken]

 • Bdijkstra (overleg | bijdragen | blokkeerlogboek | bewerkingsteller | sul | cross-wiki-contribs) - Lijkt me wel handig. --BDijkstra (overleg) 4 feb 2016 14:45 (CET)
  • voorstander, zie Bdijkstra regelmatig vandalismebestrijding/terugdraaiacties uitvoeren Elly (overleg) 4 feb 2016 16:51 (CET)
  • Voor Voor. Serieus, aanspreekbaar en al jáááren actief. OXYGENE 7-13 (OVE RLEG) 4 feb 2016 16:55 (CET)
  • Opmerking Opmerking – Volgens de gebruikelijke procedure houden we het verzoek voor ten minste één etmaal ter overweging. Ik verzoek iedereen om uitsluitend een opmerking te plaatsen als die ook daadwerkelijk iets toevoegt; graag het herhalen van reeds aangehaalde argumenten of het simpelweg plaatsen van een voor- of tegenstem voorkomen. JurriaanH (overleg) 4 feb 2016 17:02 (CET)
  • Voor Voor, Argumentatie is weliswaar buitengewoon kort, maar er is nergens beschreven dat de aanmelding gepaard moet gaan met lappen tekst. Gebruiker heeft geen historie in zijn blokkeerlogboek, dus al met al is er geen reden om het bitje niet toe te kennen. Malinka1 (overleg) 4 feb 2016 18:46 (CET)
  • Voor Voor Ben eens even door de ongedaanmakingen van de afgelopen paar maanden heen gegaan. Daar zit niets echt dubieus tussen: de ongedaanmakingen waar geen nadere uitleg bij wordt gegeven, voldoen volgens mij in principe aan de criteria voor gebruik van de terugdraaiknop. Af en toe zie ik een foutje, zoals [1], maar dat wordt niet erger of minder erg met terugdraaibitje. Dus als het de vandalismebestrijding makkelijker maakt: gewoon doen. Paul B (overleg) 4 feb 2016 19:30 (CET)
  • Uitgevoerd Uitgevoerd - bitje geplaatst - Kippenvlees (overleg‽) 5 feb 2016 19:06 (CET)