Wikipedia:Achterkamertje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit is het achterkamertje van de kroeg (en andere overlegplekken op Wikipedia).
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:A
Zie WP:AK
Vuile was die u hier aantreft is mogelijk van eerdere bezoekers die het pand niet netjes hebben achtergelaten. Gelieve hier geen acht op te slaan.

Oude koeien die zich hier bevinden zijn waarschijnlijk uit de sloot hiernaast komen kruipen, dat doen ze wel vaker. Dat zijn de biefstukjes van vanavond. Vegetariërs krijgen uiteraard een vegetarisch alternatief. Eet vooral niet van de vis die gevangen wordt door de mensen die in het troebele water van die sloot zitten te vissen, want die vis is niet gezond. Het water in de sloot is laag, en velen voor u hebben er al spijkers gezocht, dus de kans is klein dat u er nog kunt vinden. Hiernaast op de binnenplaats vindt u een hoop zand. Als er hier rommel is gemaakt, gooien we dat er meestal over.

Zo af en toe wordt een gedeelte van het afval in de tuinafvalbak gegooid, zie: Archief. Bezoek ook eens het achterkamertje op IRC.


WAARSCHUWING
Het is mogelijk dat het hier wat rokerig, rommelig en/of lawaaierig is. Struikel niet over de kabels, boeken, lege stoelen, frietzakjes, bierblikjes en sigarettenresten die hier rondslingeren. ;-)
Het management is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de geserveerde waren. En ook niet voor ontstane rellen en/of ander wanordelijk gedrag. Ook opgelopen lichamelijk letsel en hieruit voortvloeiende kosten worden niet vergoed. Het betreden van het achterkamertje geschiedt volledig op eigen risico.
Indien u deze risico's niet wilt lopen, bezoek dan vooral liever de kroeg zélf (of andere overlegplekken op Wikipedia).


Verplaatst van Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Beveiligen[bewerken]

Gebruiker:Driehonderd[bewerken]

 • Gebruiker:Driehonderd allerhande rare mensen willen in mijn plaats beslissen wat op mijn hoofdnaamruimte mag staan. Dan nog liever de pagina helemaal toesmijten. Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 17:58 (CET)
  • Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten he. Zolang jij het nodig vindt je kwetsend uit te laten over collega's op je gebruikerspagina, moet je niet gek opkijken dat er eens iemand langskomt die dat weghaalt. Ik heb altijd geleerd om het probleem bij de bron aan te pakken: haal de opmerking weg en het probleem is opgelost! Beveiligen is een lapmiddel dat je probleem niet oplost. Groetjes, Brimz (overleg) 4 mrt 2018 18:28 (CET)
   • Tsja, hier wordt pijnlijk duidelijk dat hij niet openstaat voor overleg. Beveiliging is niet de oplossing; als er geen overleg over mogelijk is lijkt me verwijderen van deze pagina vol met misleidende verwijten aan tal van collega's meer voor de hand liggen. - Robotje (overleg) 4 mrt 2018 19:34 (CET)
  • Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd - Je kunt niet verwachten dat als je collega's publiekelijk afvalt op je gebruikerspagina, dat er een moderator is die dat wel even vastlegt. Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 4 mrt 2018 19:52 (CET)
 • kritsch denken niet toegestaan. Weerom erg Helder. Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 19:59 (CET)
  • Jij mag zo kritsch (sic) denken als je zelf wil. Sterker nog, je mag je mening ook helemaal vrij uiten! Echter, dat betekent niet dat Wikipedia je daar een podium voor hoeft te bieden. Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 4 mrt 2018 20:00 (CET)
   • lees je je eigen woorden nou zelf eens na ? Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 20:02 (CET)
    • Dank, gecorrigeerd! Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 4 mrt 2018 20:03 (CET)
     • nou nee, je zegt nog steeds dat wikipedia helemaal geen medium hoeft te zijn waarop kritisch mag worden gedaan. Redelijk beangstigend standpunt imho. Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 20:07 (CET)
      • Doei! - Brimz (overleg) 4 mrt 2018 20:11 (CET)
       • wat een volwassen reactie weerom ! Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 20:18 (CET)
        • De opmerking van FreakyFries heeft trouwens betrekking op gebruikerspagina en subpagina's van een gebruiker in zijn eigen naamruimte. Zie ook deze uitleg. Kritisch zijn mag, maar onnodig denigrerend je mening uiten (zeker als dit over andere gebruikers gaat) niet. Wiki13 (overleg) 4 mrt 2018 20:24 (CET)
         • er wordt nergens onnodig denigrerend gedaan.Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 20:29 (CET)
          • Dan hebben jij en ik een hele ander mening daaromtrent. Zeker als ik kijk naar enkele van je recente bewerkingen op je gebruikerspagina. Wiki13 (overleg) 4 mrt 2018 20:31 (CET)
           • Ja hoor "er wordt nergens onnodig denigrerend gedaan." Dus alle keren dat er denigrerend wordt gedaan is het blijkbaar volgens Driehonderd nodig. Dat kan hij wel vinden maar het lijkt me niet aan hem om zelf te bepalen waar denigrerende opmerkingen op die pagina nodig zijn. Laten we hopen dat hij zelf de komende week die pagina gaat opkuisen. Als hij zelf niet overgaat tot opschonen en hulp van anderen daarbij frustreert is t.z.t. verwijdering van die pagina waarschijnlijk de beste oplossing. - Robotje (overleg) 4 mrt 2018 21:12 (CET)
 • de hardnekkigheid waarmee sommigen kritiek willen doodmaken is verhelderend: ze hebben geen inhoudelijk verweer, en schieten dan maar op de pianist. Het ultieme bewijs dat de kritiek terecht is.Driehonderd (overleg) 4 mrt 2018 21:23 (CET)