Wikipedia:Achterkamertje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Dit is het achterkamertje van de kroeg (en andere overlegplekken op Wikipedia).
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:A
Zie WP:AK
Vuile was die u hier aantreft is mogelijk van eerdere bezoekers die het pand niet netjes hebben achtergelaten. Gelieve hier geen acht op te slaan.

Oude koeien die zich hier bevinden zijn waarschijnlijk uit de sloot hiernaast komen kruipen, dat doen ze wel vaker. Dat zijn de biefstukjes van vanavond. Vegetariërs krijgen uiteraard een vegetarisch alternatief. Eet vooral niet van de vis die gevangen wordt door de mensen die in het troebele water van die sloot zitten te vissen, want die vis is niet gezond. Het water in de sloot is laag, en velen voor u hebben er al spijkers gezocht, dus de kans is klein dat u er nog kunt vinden. Hiernaast op de binnenplaats vindt u een hoop zand. Als er hier rommel is gemaakt, gooien we dat er meestal over.

Zo af en toe wordt een gedeelte van het afval in de tuinafvalbak gegooid, zie: Archief. Bezoek ook eens het achterkamertje op IRC.


WAARSCHUWING
Het is mogelijk dat het hier wat rokerig, rommelig en/of lawaaierig is. Struikel niet over de kabels, boeken, lege stoelen, frietzakjes, bierblikjes en sigarettenresten die hier rondslingeren. ;-)
Het management is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de geserveerde waren. En ook niet voor ontstane rellen en/of ander wanordelijk gedrag. Ook opgelopen lichamelijk letsel en hieruit voortvloeiende kosten worden niet vergoed. Het betreden van het achterkamertje geschiedt volledig op eigen risico.
Indien u deze risico's niet wilt lopen, bezoek dan vooral liever de kroeg zélf (of andere overlegplekken op Wikipedia).


Twee miljoen[bewerken]

verplaatst uit de kroeg

Op de Franse wiki. Kom er maar in met de stokpaardjes dat je beter tien etalageartikelen kunt hebben, dan teveel artikelen die we met een inmiddels negatief aantal vrijwilligers moeten bewerken. Edoderoo (overleg) 8 jul 2018 14:11 (CEST)

Misschien is het in dit verband ook aardig om te melden dat op de Franstalige Wikipedia geen botartikelen zijn toegestaan, een groot contrast dus met hier. Zelfs zonder botartikelen zitten zij dus nu al op 2 miljoen. De Wikischim (overleg) 8 jul 2018 14:17 (CEST)
Wat is je boodschap precies, Edo? En die van jou, De Wikischim? Vinvlugt (overleg) 8 jul 2018 14:22 (CEST)
Dat we hier wellicht beter eens wat minder eindeloos zouden kunnen lullen, waarvan dit gesprek overigens ook weer een heel typisch voorbeeld is, om in plaats daarvan wat meer in de hoofdnaamruimte te werken. De Wikischim (overleg) 8 jul 2018 14:24 (CEST)
Waarom draag je dan in vredesnaam bij in De Kroeg? Doe je dat echt alleen om anderen te vertellen dat ze aan de inhoud moeten gaan werken? Wil je dat voortaan dan gewoon achterwege laten, en mensen die wat met elkaar willen bespreken gewoon in hun waarde laten? Vinvlugt (overleg) 8 jul 2018 14:27 (CEST)
Wel weer typisch Vinvlugt. Probeert je uit de tent te lokken, en veroordeelt je op woorden die je heel niet gezegd hebt. Je zet jezelf wel weer lekker voor lul zo, terwijl Wikischim zijn eerste opmerking juist iedereen in zijn waarde liet, en "iets met elkaar besprak". Edoderoo (overleg) 8 jul 2018 14:33 (CEST)
Aha, dus een neutraal verzoek om nadere informatie ('Wat is je boodschap precies?) is volgens Edoderoo een poging om anderen uit de tent te lokken. En met de oproep om 'minder eindeloos te lullen' laat De Wikischim iedereen uiteraard in zijn waarde, evenals Edoderoo dat doet met 'Je zet jezelf wel weer lekker voor lul zo'. Uiteindelijk is Vinvlugt de enige die louter diplomatieke bewoordingen gebruikt. Kortom, Edoderoo neemt weer eens een loopje met de waarheid om zijn in chagrijn gedrenkte vooroordelen overeind te houden. Marrakech (overleg) 8 jul 2018 15:45 (CEST)
Tuuurlijk, met een kwalificatie als parmantig laat je iemand wel helemaal in zijn waarde? Tjongejonge, de selectieve verontwaardiging druipt er weer aan alle kanten af. Ik zou het overigens op prijs stellen als je voor je buitengewoon smerige aanval op o.a. mij op Wikiquote je ruiterlijke excuses aanbod, aangezien je dit doet op een project waar ik me door een blokkade niet kan verweren, wat je volgens mij ook wel donders goed weet. De Wikischim (overleg) 8 jul 2018 17:44 (CEST)
Excuses? En dan nog wel van de ruiterlijke soort? Om Twan Huys te citeren: "dat vind ik flauwekul". Of zoals Mark Rutte zei: "Wat een onzin!". Marrakech (overleg) 8 jul 2018 18:41 (CEST)
Die inhaalslag was onvermijdelijk, ze hebben vijf keer zoveel actieve gebruikers. Vergelijk Speciaal:Statistieken en fr:Spécial:Statistiques. –bdijkstra (overleg) 8 jul 2018 14:30 (CEST)
Omdat ik niet goed snapte wat Edo en De Wikischim precies voor ogen hadden met deze discussie, heb ik gevraagd waar ze op doelden. Blijkbaar is dat tegen het zere been. Heb geen idee hoe ik beiden probeer uit te lokken, maar dat hoef ik ook niet te weten, want wat de bedoeling ook was, een goed gesprek wordt het toch niet meer. Volgens mij nogal onnodig. Vinvlugt (overleg) 8 jul 2018 19:19 (CEST)
De vraag van Vinvlugt was volkomen legitiem. Ik begrijp ook met de beste wil van de wereld niet wat Edo nu eigenlijk bedoelde met zijn stokpaardjes. Een eenvoudig antwoord had kunnen volstaan en de rest van de discussie was overbodig. Verder kan het me geen biet schelen hoeveel artikelen wp.fr heeft. Aangezien het een veel groter taalgebied is, lijkt het me nogal wiedes dat ze daar meer schrijvers en dus ook meer artikelen hebben. Flag of Interslavic.svg IJzeren Jan 8 jul 2018 22:02 (CEST)