Wikipedia:Botcafé

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zie artikel WP:BC verwijst door naar deze pagina. Voor informatie over bureaucraten op dit project, zie Wikipedia:Bureaucraat.
Crystal Clear action run.png
welkom in het Botcafé van Wikipedia,

een centraal punt voor overleg over alle zaken op Wikipedia die met bots te maken hebben

Gebruik de chat!, kanaal pywikipediabot (Engels) of wikipedia-nl (Nederlands)

Witbier.JPG Oilcan.jpg
Als je een bot-probleem hebt, geef dan een uitgebreide beschrijving van het probleem, alsook de volledige foutmeldingen: dit vergemakkelijkt het opsporen van de oorzaak en versnelt het zoeken naar een oplossing.
U bevindt zich hier:

Archiveren 2.0?[bewerken]

Vanaf hier en hier is de vraag gerezen of het mogelijk is de archiveringsbot een update te geven. Concreet zouden de volgende acties/updates erg nuttig zijn:

  • Archiveren vanaf een bepaald kopje
  • Archiveren verzoeken met een magic word (zoals Uitgevoerd Uitgevoerd of Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd)
  • Verplaatsen van teksten met een magic word (zoals Uitgevoerd Uitgevoerd of Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd)

Zoals gezegd ben ik slechts een stuurlid aan wal, maar zou dit op korte of anders langere termijn mogelijk zijn? Mvg, Encycloon (overleg) 11 sep 2019 13:06 (CEST)

Goed idee! Voel je vrij en ga je gang. De broncode staat hier: https://github.com/nlwikibots/nlwikibots/tree/master/bots/archivering -- als je het hebt aangepast dan kan je een pull request aanmaken op github, dan kan Nlwikibots het voortaan uitvoeren. Maar ook de aangepaste archiveringscode voorlopig op een andere account draaien is natuurlijk mogelijk. --Frank Geerlings (overleg) 11 sep 2019 15:41 (CEST)
Ah, fijn dat het mogelijk is om dit aan te passen. Ik vrees alleen dat ik niet weet hoe, dus daar kan ik helaas niet mijn gang in gaan... Mvg, Encycloon (overleg) 11 sep 2019 16:59 (CEST)