Wikipedia:De Commotie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zie WP:PCC
Zie WP:COM
Welkom in politiek café en nieuwscafé De Commotie
Overzicht beheerpagina's
House of Commons - banner Wikipedia:De Commotie

U bevindt zich hier: De kroeg · Auteursrechtencafé · Bibliografie- en broncafé · Biologiecafé · Botcafé · Categoriecafé · Doorverwijscafé · Economiecafé · Exactewetenschapscafé · Geografiecafé · Geologiecafé · Geschiedeniscafé · ICT-café · Juridisch café · Kunstcafé · Medisch café · Muziekcafé · Politiek en nieuwscafé · Redactielokaal · Religie- en filosofiecafé · Ruslandcafé · Schaakcafé · Sportcafé · Taalcafé · Typografiecafé · De Wandschildering · Wikidata-café · Zuidoost-Europacafé · (wikiprojecten) · (mededelingen) · (helpdesk)


Artikelen over kandidatenlijsten bij verkiezingen[bewerken | brontekst bewerken]

Goedendag. Ik zou een artikel als Tweede Kamerverkiezingen 2021/Kandidatenlijst/SP het liefst willen ombouwen tot een breder artikel (inclusief een titelwijziging in bv. SP en de Tweede Kamerverkiezingen 2021) waarin niet alleen aandacht voor de kandidatenlijst maar ook voor besluitvorming, voor het verkiezingsprogramma, voor uitslagen, voor de verkiezingscampagne, voor eventuele incidenten. Dat lijkt mij veel informatiever dan zo'n lijstje met namen. In de hoop dat er nog Wikipedianen zijn die deze kroeg op hun volglijst hebben de vraag: Hoe wordt hierover gedacht? Misschien is 2021 als voorbeeld niet echt handig, mijn doel is in ieder geval een meer historische opzet (ik ben me op dit moment wat aan het inlezen over de SP en de landelijke verkiezingen waarbij ze het nog niet haalden, dus tot en met 1989). GeeJee (overleg) 30 apr 2021 13:18 (CEST)

Voor Voor Ik heb überhaupt twijfels over artikelen met alleen kandidatenlijsten. Ik vind uiteraard wel dat dit dan met alle lijsten over de TK-Verkiezingen moet gebeuren. De vraag is alleen hoe veel er te zeggen valt op een artikel als Tweede Kamerverkiezingen 2012/Kandidatenlijst/Partij voor Mens en Spirit. Sneeuwvlakte Snowflake11 2.png(overleg) 30 apr 2021 19:38 (CEST)
Steun Steun. Al vind ik kandidatenlijsten op zich ook al prima, maar kan natuurlijk beter. Dajasj (overleg) 3 mei 2021 17:29 (CEST)