Wikipedia:Archief/Wikipedia:Mededelingenbord voor aan Australië gerelateerde onderwerpen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Overzicht beheerpagina's
Pictogram voting delete.svg Dit is een archiefpagina Gelieve onderstaande teksten NIET te wijzigen of er commentaar op te geven.

Archivering gedaan door Romaine op 20 mrt 2010 01:23 (CET) i.v.m. in onbruik raken en discussie.


Welkom op het mededelingenbord voor aan Australië gerelateerde onderwerpen op de Nederlandstalige Wikipedia

Dit bord dient als centrale plaats om zaken te bespreken en met elkaar af te stemmen omtrent artikelen, categorieën, portalen, lijsten en andere zaken met betrekking tot Australië. Dit is nodig omdat er een groeiend aantal Nederlandstalige wikipedianen is die zich bezig houden met artikelen omtrent dit land en zaken nu te verspreid raken op overlegpagina's van die gebruikers.

Mededelingen[bewerken]

Gereedschappen[bewerken]

Geïnteresseerden[bewerken]

Naam toevoegen met 3x ~

Onderwerpen[bewerken]

Portaal Australië[bewerken]

Ik was al schoorvoetend begonnen met een idee voor een portaal over dit land (zie hier). Nieuwe ideeën om een structuur uit te werken en het ding inhoud te geven zijn van harte welkom. WHB 3 feb 2006 20:26 (CET)

Je kan misschien een kijkje nemen op het nieuw opgerichte Portaal:Verenigde Staten. Ik denk dat je zeker nog een "Nieuwe artikels" (je kan daarvoor dit handige hulpmiddel gebruiken), "Gewenste artikels", "Wist je dat" en eventueel "In het Nieuws"-stukje moet aanmaken. Evil berry 12 jun 2006 22:07 (CEST)