Wikipedia:Misbruikfilter/Verzoekpagina filters/Archief/2014

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mededeling Dit is een archiefpagina, niet bewerken

Filter 36[bewerken]

Status: Actief

bewerken · geschiedenis · logboeken · testen

Bij Speciaal:Filterlogboek/708047, Speciaal:Filterlogboek/706890 en Speciaal:Filterlogboek/706910 zou er sprake zijn van niet-encyclopedisch taalgebruik, maar ik ben er nog niet achter wat precies het filter triggert. Is een aanpassing van het filter nodig? Mathonius 11 feb 2014 00:40 (CET)

Komt doordat er geen zin in het artikel stond over het onderwerp. Zie ook de waarschuwing. JurgenNL (overleg) 9 sep 2014 14:13 (CEST)


Waarschuwingen bij toevoegen interwiki's[bewerken]

Status: Actief

bewerken · geschiedenis · logboeken · testen
  • Taak: Of er in een artikel/sjabloon/categorie lokaal interwiki's worden toegevoegd. Telt voor alle pagina's in de artikelnaamruimte, sjabloonnaamruimte of categorienaamruimte en voor alle gebruikers.
  • Waarom: Het is de bedoeling dat alle interwiki's verplaatst worden naar Wikidata en niet langer handmatig worden toegevoegd op artikelen. Door hiervoor een waarschuwing te geven dat dit niet meer de bedoeling is, informeren we gebruikers dat de werkwijze van het koppelen van artikelen veranderd is en overgeschakeld op Wikidata. Tevens wordt het dan mogelijk om te registreren waar dergelijke ongewenste toevoegingen gedaan zijn.
  • Gevolgen: Waarschuwen (met uitleg)
  • Waarschuwingstekst: Beste gebruiker, Op het artikel heeft u handmatige interwikilinks naar anderstalige artikelen aangebracht wat echter niet meer de bedoeling is. Sinds 2013 is het de bedoeling dat interwikilinks van artikelen uitsluitend nog op Wikidata worden toegevoegd en niet meer lokaal. Zie voor meer informatie Wikipedia:Overschakeling naar Wikidata.

Romaine (overleg) 9 sep 2014 00:24 (CEST)

Uitgevoerd Aangemaakt - voorlopig in log-only. Zie Speciaal:Filter/66. JurgenNL (overleg) 9 sep 2014 14:08 (CEST)
wp: is al uitgezonderd, maar ook wmf: en mw: moeten uitgezonderd worden. Romaine (overleg) 12 sep 2014 14:43 (CEST)