Wikipedia:Overleg gewenst

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Help  ·  Index  ·  Helpdesk  ·  Gebruikers  ·  Onderhoud  ·  Projecten  ·  Verzoeken  ·  Overleg gewenst  ·  Mededelingen  ·  Mededelingen Wikimedia


Zie het artikel WP:OG verwijst naar hier. Voor ongewenste gebruikersnamen, zie Wikipedia:Gebruikersnaam en {{Ongewenste gebruikersnaam}}.
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:OG

Op deze pagina wordt de aandacht gevestigd op lopende discussies. Vermeld in een paar woorden:

  1. waarover de discussie gaat (de mening van beide kanten);
  2. op welke overlegpagina de discussie plaatsvindt.

Let op: op deze pagina worden geen discussies gevoerd. Houd hier dus geen pleidooien voor een bepaald standpunt, maar verwijs beknopt naar een overlegpagina. Wil je ergens op reageren, doe dat dan ook op de desbetreffende overlegpagina.

Wanneer een kwestie is opgelost, kan de bijdrage van deze pagina worden verwijderd. Bijdragen aan deze pagina worden na één maand verwijderd.

Zie ook de terugkerende discussies en verzoek voor vertaling.

Eventueel kan een verzoek op een subpagina van Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren worden geplaatst. Korte mededelingen kunnen hier geplaatst worden.


WikiData op doorverwijspagina's[bewerken]

Zie [[1]] voor een gedachtenwisseling over het aan-elkaar-knopen van WikiData en rode links op een dp. ed0verleg 18 jan 2017 14:02 (CET)

Grote nutteloze werken[bewerken]

De pagina Grote nutteloze werken barst zowat uit zijn voegen. Ik heb mijn twijfels of alle genoemde werken aan de definitie, als die er al is, voldoen. Vinvlugt (overleg) 19 jan 2017 13:50 (CET)

Vlaggetje in infobox bij land plaatsen[bewerken]

Iemand plaatst een infobox met daarin de land zonder een vlaggetje erbij. Later wordt daar door iemand anders een vlaggetje bij geplaatst. Is dit een geval van Wikipedia:Bij twijfel niet inhalen of niet? Alice2Alice (overleg) 29 jan 2017 22:04 (CET)

1rightarrow blue.svg De discussie vindt plaats op Overleg:Franka#Vlaggetje

NOINDEX[bewerken]

Het plaatsen van __NOINDEX__ op in de persoonlijke ruimte geplaatste artikelen. VanBuren (overleg) 1 feb 2017 20:09 (CET)

Definitie politieke partij[bewerken]

Haalt partijen weg omdat ze niet in de 2de kamer zitten. Terwijl het artikel niet gaat over de vorige verkiezingen maar over welke partijen er bestaan.

Plaatsen / Weglaten van Moviemeter links[bewerken]

Graag overleg over het wel of niet plaatsen en/of verwijderen van links naar moviemeter in de infoboxen. Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 1 feb 2017 23:24 (CET)

De discussie vindt plaats op Overleg:De_Poolse_bruid

Klassiek motorstel[bewerken]

Er wordt hier krampachtig geprobeerd alle gegevens in een infobox te persen met een bedroevend resultaat.Smiley.toerist (overleg) 2 feb 2017 00:56 (CET)

De discussie vindt plaats op Overleg:Klassiek motorstel

Lijsten personen en foto's[bewerken]

Afbeeldingen (in dit geval van personen) kunnen een lijst visueel aantrekkelijker maken. Maar hoeveel passen goed, en dat bij een wirwar aan weergavemogelijkheden. Ideeën om tot een intrasubjectieve oplossing te komen zijn welkom. RonnieV (overleg) 2 feb 2017 15:14 (CET)

Is Rimbula een attractie?[bewerken]

De Rimbula is een tropische kas in de nieuwe dierentuin Wildlands in Emmen. De kas wordt door de auteur van het artikel aangemerkt als attractie met de bijbehorende categorie en infobox. Ik ben het daar niet mee eens, omdat Rimbula naar mening primair een tropische kas is. Bovendien zijn er geen bronnen te vinden die aangeven dat Rimbula een attractie is, waardoor het lijkt op een eigen interpretatie van de auteur. Graag wat meer meningen hierover. Brimz (overleg) 10 feb 2017 09:15 (CET)

De discussie vindt plaats op Overleg:Rimbula

Lijst met voorzitters[bewerken]

Graag een beoordeling of een dergelijke lijst met 25 namen van voorzitters van de beschreven vereniging al dan niet zinvol is. Gouwenaar (overleg) 13 feb 2017 19:22 (CET)

Visueel Bewerken[bewerken]

Ik wil morgenavond graag de uitleg van het Visueel Editor-team (hierboven aangekondigd in de nieuwsbrief, waarvoor dank) bijwonen en onze punten doorgeven. Ik wil jullie vragen om ze hier te verzamelen. Eventuele discussie zal ik morgenavond ook daarheen verplaatsen. Vriendelijke groet, Ciell 13 feb 2017 19:38 (CET)

De discussie vindt plaats op Wikipedia:Visuele_tekstverwerker/Feedback

Sorteren op Π?[bewerken]

Iemand heeft zonder vindbaar overleg vooraf besloten artikelen in sommige categorieën te gaan sorteren op de Griekse letter Π, om op die wijze in die cats onderscheid te maken tussen zaken en personen. Is dat wenselijk? Uw reacties graag hier. Wutsje 15 feb 2017 19:21 (CET)

Spellingcheck[bewerken]

Kunnen de problemen met het Wikiproject SpellingCheck nog door de beugel, of is het tijd om er een punt achter te zetten? Het gaat vaker mis dan goed, lijkt het wel. Input hier a.u.b. EvilFreD (overleg) 16 feb 2017 20:45 (CET)

Bovenelkaarliggende categorieën toekennen?[bewerken]

Op het Categoriecafé loopt een discussie over de vraag of het wenselijk is om structureel artikelen in te delen in een categorie en tevens ook in een daarbovenliggende categorie. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 18 feb 2017 09:48 (CET)