Wikipedia:Samenvoegen/201905

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mei 2019[bewerken]

Nog te doen[bewerken]

  • Texel ZOO samenvoegen in Eureka Orchideeën en Vogelbush. Texel ZOO is de nieuwe naam van het park, maar een artikel over het park bestond al onder de oude naam. Het nieuwe artikel biedt niet veel meer informatie dan het oude en een naamwijziging van het oude artikel volstaat beter dan een compleet nieuw artikel aan te laten maken. Graag dus een verzoek tot samenvoeging (of verwijdering) van het artikel "Texel ZOO" in "Eureka Orchideeën en Vogelbush" en een naamswijzing van het artikel "Eureka Orchideeën en Vogelbush" naar "Texel ZOO", waarbij de laatstgenoemde een doorverwijzing wordt. Michael 1988 (overleg) 5 mei 2019 19:09 (CEST)
  • Bocagelandschap samenvoegen in Coulisselandschap. Zoals te lezen op Coulisselandschap en tal van andere bronnen is bocage de Franse benaming voor een coulisselandschap, en bocagelandschap lijkt een wat vreemde combinatie waar ik de herkomst niet van weet. Coulisselandschap is de algemeen gebruikte term in het Nederlands taalgebied, waar dus al een artikel over bestaat. Graag een samenvoeging van de tekst van het artikel "Bocagelandschap" in het artikel "Coulisselandschap", waarbij Bocagelandschap een doorverwijziging wordt. Kliek (overleg) 6 mei 2019 19:01 (CEST)
  • Miljoenennota samenvoegen in Nederlandse Rijksbegroting. De miljoenennota wordt reeds behandeld onder Nederlandse Rijksbegroting, in iets andere bewoordingen. Mogelijk is er nog wat meer low-hanging fruit, zoals een categorie voor de individuele miljoenennota-pagina's. -TheGuyOfDoom (overleg) 15 mei 2019 12:45 (CEST)

Beide artikelen zijn samengevoegd FrDr (overleg) 31 jul 2019 15:04 (CEST)

Dat kan niet. Bij samenvoeging wordt een van de twee een redirect. –bdijkstra (overleg) 31 jul 2019 15:12 (CEST)


Afgehandeld[bewerken]