Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080119

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Op deze pagina vindt geen stemming bij meerderheid plaats, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw onderbouwde mening te geven. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's
Verberg naaststaande uitleg door in je voorkeuren de optie "Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst" (onder het kopje "Weergave") aan te vinken.
Instructies voor moderatoren
Archief 2021

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
 1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering en onderneemt daartoe de volgende acties:
  Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
  Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
  De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
 2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
  Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
  De oorspronkelijke nominator kan een nominatie vroegtijdig intrekken door het gelinkte artikel <s>door te strepen</s>.
 3. In de dagen erna beoordeelt een moderator of het artikel in de dan aanwezige staat behouden of verwijderd moet worden. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
  De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (relevant genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet relevant genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie (zie hiervoor deze pagina).

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Als die niet overtuigt, kan heroverweging van een verwijdering gevraagd worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Daarbij is aan te raden met sterke argumenten te komen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Plaats iedere nieuwe nominatie onderaan (dus de oudste staat bovenaan). Voor een reactie op een genomineerd artikel: klik naast het bijbehorende kopje op 'bewerken' dan wel 'brontekst bewerken'.

Toegevoegd 19/01 te verwijderen vanaf 02/02[bewerken | brontekst bewerken]

Toegevoegd 19/01: Deel 1[bewerken | brontekst bewerken]

 • Ahmadiyya-Idrissiyya - NE opgeplakt maar kan wellicht wat van gemaakt worden --Kalsermar 19 jan 2008 00:24 (CET)
  • lijkt me zeker E, maar zwaar WIU --Peti ... 19 jan 2008 01:51 (CET)
  • zou er geen beginnetje van gemaakt kunnen worden? Fred 19 jan 2008 09:47 (CET)
  • Als je de verkeerde verwijzing naar de engelse wiki eronder weghaalt houd je een magere woordenboekdefinitie over. In deze vorm weg, als niemand er dan iets van wil maken.Bart (Evanherk) 19 jan 2008 09:55 (CET)
  • Voor Voor verwijderenLijkt mij een dubbel voor Ahmadiyya (soefi's). Misschiem moet dit een doorverwijzing worden.--SvenDK 19 jan 2008 11:15 (CET)
  • Klopt, verwijst naar dezelfde soefi-orde. Toch nog eens kijken wat de beste titel voor het artikel is.S711 26 jan 2008 16:03 (CET)
 • Schaakpostzegel - NE, anders kan er van elk thema wel een artikel worden geschreven, vogelpostzegel, Kennedypostzegel, etc, etc, etc.--Kalsermar 19 jan 2008 00:42 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Ik ben het met het argument eens, al ziet het artikel er op zich goed uit. Het lijkt me niet zinvol om op te noemen welke voorbeelden er zijn van postzegels met een bepaald thema. Alleen interessant voor filatelisten (die vermoedelijk wel andere, gespecialiseerde, websites hebben) --Peti ... 19 jan 2008 01:51 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Mee eens, het eind is zoek. Kun je anders niet een kopje onder themapostzegels maken? Bart (Evanherk) 19 jan 2008 09:58 (CET)
  • Voor Voor verwijderen -- misschien wel een leuk idee om de aparte postzegelthema's uit te werken in een project op wikibooks, Hendrik 19 jan 2008 11:00 (CET) >>Portaal:Filatelie opgestart, Hendrik 19 jan 2008 13:51 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - van elk thema een artikel, mooi! Niet zinvol, nou en? Eind zoek, nou en? Keurig artikeltje en het gáát tenminste nog ergens over dat geeneens pokemon of frans gehucht is en die mogen van mij ook blijven. Wammes Waggel 19 jan 2008 20:08 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - zolang er geen artikel themapostzegel bestaat, stel ik voor dit artikel te behouden, het is immers informatief (wegens de huidige ingewikkelde copyrightsproblematiek is het toevoegen van voorbeelden kennelijk erg lastig) - Bob.v.R 20 jan 2008 18:10 (CET)
  • Tegen verwijderen - ik zie geen probleem met lemma's van deze kwaliteit. Bovendien vind ik het wat overdreven om meer dan drie oude lemma's te nomineren. Erik Warmelink 26 jan 2008 01:24 (CET)
   • Welke drie oude lemmas worden genomineerd hier?--Kalsermar 26 jan 2008 02:05 (CET)
    • Ik had "meer dan drie jaar oude lemma's" willen typen. Mijn excuses voor de onduidelijkheid. Erik Warmelink 27 jan 2008 18:05 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - Het argument "anders kan er van elk thema wel een artikel geschreven worden" snijdt geen hout. Dat gebeurt toch niet, en bovendien nog meer goede artikelen is mooi meegenomen, toch? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Gerard53 (overleg|bijdragen) 27 jan 2008 14:41
  • Ik ben tegen verwijderen. Ook over vogelpostzegel, Kennedypostzegel, kunnen wat mij betreft artikelen geschreven worden, als het maar goede artikelen zijn. Johan Lont (voorbehoud) 27 mrt 2008 18:19 (CET)
 • Public Relations 2.0 - ne - marketing bla woord Agora 19 jan 2008 01:02 (CET)
 • Lischgroep - auteur, copyvio [1] volledige site ge-copy-paste. mag ook nuweg. --Peti ... 19 jan 2008 01:15 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen op dit moment. Als je hem nog even laat staan kan ik de zaak inkorten en bijwerken. Dan kan ik er ook eigen foto's bij plaatsen en verwijzen naar Scoutpedia, waar een groot artikel over de Lischgroep staat. Gelijk een vraag. Kan ik ergens een sjabloon voor scoutinggroepen oppikken of kan ik dat van Scoutpedia gebruiken. --Stunteltje 29 jan 2008 12:32 (CET)
Verder aangepast en er een normaal artikel van gemaakt, met eigen foto's uit de voorraad van jaren geleden. Ik denk dat het nu de toets der kritiek wel kan doorstaan. Groep 1 uit Rotterdam is zowat de oudste schoutinggroep in Nederland. --Stunteltje 30 jan 2008 00:23 (CET)
  • reden voor nominatie is niet meer, daarom nominatie verwijderd. --Peti ... 30 jan 2008 00:41 (CET)
 • Karel de Smet - WIU - komt niet over als E door verhalende stijl (inhoud wel E!), wikify nodig --Peti ... 19 jan 2008 01:41 (CET)
  • Voor Voor verwijderen "De rijzige (190cm) centrale verdediger speelde zich in de kijker" godallemachtig, het lijkt de prive wel. weg ermee. Bart (Evanherk) 19 jan 2008 09:53 (CET)
 • Alex Mero - reclame (zelfpromotie?), NE --Peti ... 19 jan 2008 02:35 (CET)
 • Harpo wiu, dubieus E maar dan moet er wel iets aan die afschuwelijke popencyclopediestijl en het geleuter worden gedaan. Bart (Evanherk) 19 jan 2008 09:52 (CET)
  • "Dubeus E"? Het nummer staat elk jaar in de top2000! Artikel is inmiddels verbeterd en OK. Zou mogelijk nog een dp kunnen worden aangezien de BV van Oprah Winfrey ook zo heet - eVe Roept u maar! 19 jan 2008 23:42 (CET)
 • Erwin Bothof - copyvio ([2]) - **Man!agO** 19 jan 2008 10:00 (CET)
  • Reactie Erwin Bothof: De copyright schending is in dit geval niet van toepassing, ik sta op meerdere sites vermeld en ben wel degelijk Singer&Songwriter. Voor een complete lijst van websites waar ik op vermeld sta zie Website Driver's Seat. Tevens was ik nog bezig met mijn wikipage dus heb niet de kans gekregen om de bron erbij te zetten. Het lijkt me in dit geval niet nodig de site te verwijderen. Groet Erwin Bothof --Driversseat 19 jan 2008 10:12 (CET)
   • Twee dingen. Een: we gaan op Wikipedia erg streng om met mogelijke auteursrechtenschending. Dat je op veel website's wordt genoemd is geen geldige reden om deze tekst te laten staan. Zoveel bekende mensen worden op tientallen sites genoemd, maar desondanks mogen geen teksten van deze sites letterlijk overgenomen worden. De tekst kan alleen in deze vorm behouden blijven indien je zelf ook de auteur van de originele tekst bent, en deze tekst vrijgeeft voor gebruik hier. Hoe dat kan staat vermeld bij Wikipedia: Auteursrechten. Ten tweede: ik kan uit je reactie opmaken dat je zelf Erwin Bothof bent. In dat geval is er nog een punt van kritiek; schrijven over jezelf wordt op Wikipedia niet gewaardeerd. We noemen dit hier ook wel "zelfpromotie". zoals je waarschijnlijk wel in de media hebt gelezen zijn veel mensen erop betrapt dat ze Wikipedia misbruikten om zichzelf te promoten. Derhalve wordt zelfpromotie hier streng aangepakt. Dit staat ook duidelijk vermeld op Wikipedia:Wat je niet moet doen. **Man!agO** 19 jan 2008 10:21 (CET)
   • Voor Voor verwijderen ook NE Agora 19 jan 2008 12:52 (CET)
  • Voor Voor verwijderen naast stuitende zelfpromo ook NE Bart (Evanherk) 19 jan 2008 13:26 (CET)
 • Mission House - wiu - te mager, website biedt meer informatie Fred 19 jan 2008 10:15 (CET)
  • Voor Voor verwijderen een gemeenschap met 8 leden? :S NE! --Peti ... 19 jan 2008 14:19 (CET)
 • Portaal:Paleobotanie en subpagina's, weg, wordt niet aan gewerkt, onderwerp kan in Portaal Paeontologie, Hendrik 19 jan 2008 10:57 (CET)
 • Portaal:Paleozoölogie en subpagina's, weg, wordt niet aan gewerkt, onderwerp kan in Portaal Paeontologie, Hendrik 19 jan 2008 11:08 (CET)
 • Portaal:Paleontologie/Subportaal:paleobotanie, subpagina naar portaal paleobotanie, weg met portaal, Hendrik 19 jan 2008 11:17 (CET)
 • Toa Hordika Nuju - wiu - **Man!agO** 19 jan 2008 11:25 (CET)
 • Tijd- en methodestudie - wiu - OekelWm 19 jan 2008 11:35 (CET)
  • interessant lemma, maar veel te veel (Engels) jargon en onverklaarde afkortingen. Ook de titel is niet wat men zo direct zou intikken. Hernoemen naar arbeidsanalyse? Arbeidsanalist staat trouwens (nog steeds) als rode link in onze lijst van beroepen. Door de wol geverfd 19 jan 2008 11:45 (CET)
   • Hernoemd naar arbeidsanalyse, wat geschaafd, herschikt en spellingaanpassingen. Een echte deskundige zou er nog eens moeten naar kijken, want o.a. nog te veel jargon,...Door de wol geverfd 30 jan 2008 09:57 (CET)
 • Methods-Time Measurement is een artikel waarnaar verwezen wordt in het vorige. In deze vorm onleesbaar voor leken, moet misschien herwerkt worden en onderdeel worden van arbeidsanalyse, nog een reden om beroep te doen aan een deskundige terzake die jargon-vrij kan schrijven. Door de wol geverfd 30 jan 2008 10:08 (CET)
 • Shigella dysenteriae - auteur - tekstdump http://www.food-info.net/nl/bact/shige.htm Fred 19 jan 2008 11:48 (CET)
 • Symfyse - wiu - onbegrijplijk - Tom 19 jan 2008 12:00 (CET)

Toegevoegd 19/01: Deel 2[bewerken | brontekst bewerken]

 • Henri Kretzer - wiu - **Man!agO** 19 jan 2008 12:37 (CET)
  • Voor Voor verwijderen er staat niet eens bij voor welk spelletje hij meedeed aan die wedstrijd --Peti ... 19 jan 2008 14:26 (CET)
 • Overleg:Brand - het mag dan wel een overlegpagina zijn, dit is reclame voor het merk Mediprof, daar is Wikipedia niet voor bedoeld. Tûkkã 19 jan 2008 12:53 (CET)
  • Behalve de reclame staat er niets anders, nuweg? Hanhil 19 jan 2008 16:02 (CET)
 • Rctland.com - ne - geen idee waarom deze site e zou zijn Agora 19 jan 2008 12:54 (CET)
  • Voor Voor verwijderen NE dus --Peti ... 19 jan 2008 14:26 (CET)
 • FULgeration ne, onduidelijk, opmaak, verkeerd gespelde titel, wat mij betreft zelfs nuweg. Bart (Evanherk) 19 jan 2008 13:20 (CET)
  • pure reclame en slecht geschreven. wie eindigt een artikel nou met 'groetjes'? lijkt me ook nuweg --Peti ... 19 jan 2008 14:26 (CET)
 • Namen kiezen - weg, ne - **Man!agO** 19 jan 2008 13:30 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - onzin --Peti ... 19 jan 2008 14:26 (CET)
  • Dit was onzin, nuweg Peter boelens 21 jan 2008 23:06 (CET)
 • Oernederlands - wiu (mag ook wel weg) - Vis )°///< 19 jan 2008 13:39 (CET)
  • Voor Voor verwijderen wervend geschreven, maar doelloos --Peti ... 19 jan 2008 14:26 (CET)
Is een onzinartikel wmb nuweg --Gouwenaar 19 jan 2008 14:18 (CET)
Aldus gedaan. Peter boelens 19 jan 2008 22:24 (CET)
 • Lamborghini Islero - wiu - Tom 19 jan 2008 14:08 (CET)
 • Familie Croiset - wiu - Vis )°///< 19 jan 2008 15:10 (CET)
  • Wat mij betreft niet alleen wiu maar ook volstrekt niet encyclopedisch. Fruggo 19 jan 2008 15:16 (CET)
  • De huidige versie bevat te weinig info. Op zich niet tegen: er zijn wel meer artiestenfamilies. Hanhil 19 jan 2008 16:06 (CET)
 • Sv. Omhoog 4 weg, NE. Lijkt meer een een webspace dan een encyclopedisch artikel. EdBever 19 jan 2008 15:15 (CET)
 • Helen van Vliet - wiu/copy - nog niet genomineerd op 13/1 - Tom 19 jan 2008 15:20 (CET)
  • Voor Voor verwijderen copyvio van hier --Peti ... 19 jan 2008 15:37 (CET)
 • So You Wanna Be A Popstar? - wiu - Vis )°///< 19 jan 2008 15:34 (CET)
  • REDIRECT gemaakt - dit artikel bevat nagenoeg dezelfde info - Vis )°///< 19 jan 2008 15:36 (CET)
 • Gilbert Arenas - wiu - Dit kan wel wat uitgebreider, in huidige toestand voor mij onduidelijk dat het om een basketballer ging PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 19 jan 2008 15:39 (CET)
 • Baarnse hoempa pa muziek - hoewel best leuk, toch niet erg encyclopedisch, meer iets voor carnaval Fred 19 jan 2008 15:43 (CET)
  • Bij -nuweg- geplaatst, omdat de inhoud van dit artikel door dezelfde gebruiker gebruikt wordt voor vandalisme op andere artikelen zoals Gerard Joling. ¿Richardkiwi¿ 19 jan 2008 15:54 (CET)
 • Conquer Online - wiu - kan wel wat uitgebreider en tevens hoeft hier niet de term MMORPG nogmaals uitgelegd te worden PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 19 jan 2008 15:44 (CET)
 • Fagusfabriek - wiu - geen flauw idee waar dit over gaat, een fabriek of zoiets, maar het lijkt wel een tekstdump al kan ik de bron niet vinden, het onderwerp moet veel beter worden geïntroduceerd en in minder bloemrijke architectentaal worden gevat Fred 19 jan 2008 15:49 (CET)
  • Is een werelderfgoed-gebouw. Heb vanaf W-de:/W-en: wat aangevuld (fotos) + txt over Walter Gropius eruit (kan daar zonodig aangevuld worden) Lijkt mij (voor eerst) voldoende om te blijven staan, kan nog verder worden uitgebreid (zie de:/en:) Pucky 19 jan 2008 17:49 (CET)
  • Nu is het sterk verbeterd, daarom streep ik de nominatie door Fred 20 jan 2008 14:00 (CET)
 • Regigigas - wiu - Tom 19 jan 2008 16:02 (CET)
 • Sportjargon - ne - komt straks ook een lijst van het vakjargon, zoals het timmermansjargon (gebezigd door timmerlieden), het metselaarsjargon (gebezigd door metselaars)) enzovoort ?? Fred 19 jan 2008 16:16 (CET)
  • En zou er dan iets principieels op tegen zijn als er ook vakjargon zou komen? Ik heb daar niks mee, maar heb, als pas begonnen Wikipeed het artikel sportjargon toegevoegd, naar aanleiding van invullen van de pagina wielrennersshirt een verzamelpagina wilde maken voor wielerjargon, omdat een wielrennersshirt door een wielrenner niet gevonden zou worden, gezien hij zoekt op fietsshirt of koersshirt. Daar wilde ik ook koersbroek maar ook de zo mooie en toch ook veelvuldig gebruikte uitdrukkingen als aan het elastiek zitten, je neus tegen het venster drukken, etc in te voegen. Daarbij zag ik dat de algemenere titel sportjargon er nog niet was, maar bijvoorbeeld wel snookerjargon. Die heb ik dus onder sportjargon toegevoegd en alvast een startje gemaakt met invullen van andere jargons. Ik denk dat iedere sport wel zijn eigen jargon heeft en wellicht wel mensen die dit een keer zullen invullen/aanvullen. Na al dit grondwerk heb ik zelf wielerjargon niet echt meer ingevuld, maar dat komt wellicht nog een keer. Bart van der Wal 21 jan 2008 22:44 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen, ik vind dit als link naar de subpagina's wel een handig overzichtje. Ik hoop dat de rode links snel blauw worden, lijken me leuke artikelen. eVe Roept u maar! 21 jan 2008 23:01 (CET)
 • Massari - wiu - **Man!agO** 19 jan 2008 16:55 (CET)
 • De Werkplaats - wiu - WDV 19 jan 2008 17:12 (CET)
 • Spiegel van Holland - wiu. Tvdm 19 jan 2008 17:37 (CET)

Toegevoegd 19/01: Deel 3[bewerken | brontekst bewerken]

 • Herptse Boys - ne. Tvdm 19 jan 2008 17:41 (CET)
 • Over glas gesproken - wiu - **Man!agO** 19 jan 2008 18:05 (CET)
  • - Gewikified, links + Cat. Wel goed zo denk ik. Pucky 20 jan 2008 15:50 (CET)
 • Manon des sources (1986) - wiu - **Man!agO** 19 jan 2008 18:23 (CET)
 • Deejaybram - wiu en ne - Palaemon 19 jan 2008 18:53 (CET)
 • Vriendinnendag - ne/ promo; dit jaar door aanmaker verzonnen gekunstelde nepdag Agora 19 jan 2008 19:14 (CET)
 • Organization XIII - ne - waar gaat het eigenlijk over, soort game? Agora 19 jan 2008 19:16 (CET)
 • Klutsdorp - wiu - en klopt de inhoud eigenlijk wel? Agora 19 jan 2008 19:17 (CET)
  • Het buurtschap bestaat, aangevuld met infobox - Hanhil 19 jan 2008 22:28 (CET)
  • mooi zo, ingetrokken Agora 20 jan 2008 15:46 (CET)
 • Tattoocorina - wiu|opmaak nog niet conform wat op wikipedia gebruikelijk is - en vast auteur, reclame en ne - Palaemon 19 jan 2008 20:04 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Een vreemd verhaal, dat in ieder geval niet in een encyclopedie thuishoort Fred 19 jan 2008 20:48 (CET)
  • Voor Voor verwijderen lijkt me zelfpromotie, in ik-vorm geschreven --Peti ... 19 jan 2008 21:19 (CET)
   • ook copyvio, gekopiëerd van blog hier --Peti ... 19 jan 2008 21:23 (CET)
  • Dus nuweg Peter boelens 20 jan 2008 01:47 (CET)
 • Hellas Den Haag -wiu of gewoon weg? - EdY 19 jan 2008 20:12 (CET)
  • - wiu, volgens mij. Ik heb begin gewikified, links + {beg} + Cat. aangemaakt. (Ben onbekend met handbal om verder te kunnen invullen, maar er bestaan mindere artikelen dan deze nu) Pucky 20 jan 2008 12:22 (CET)
 • Drost coatings - pure reclame - EdY 19 jan 2008 20:14 (CET)
 • Youssef Safri - wiu|erg weinig info... - Palaemon 19 jan 2008 20:41 (CET)
 • Cooking mama ds - wiu, pov - Simeon 19 jan 2008 21:25 (CET)
 • VC Zwijnaarde - wiu - WDV 19 jan 2008 21:38 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Opgelapt tot een beginnetje nu (of misschien zelfs net meer al) --LimoWreck 20 jan 2008 21:13 (CET)
 • Lijst van Marokkaanse luchtvaartmaatschappijen - wiu, fatsoenlijke inleiding ontbreekt - GijsvdL 19 jan 2008 21:50 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - "Dit is een lijst van Marokkaanse luchtvaartmaatschappijen" is voldoende als inleiding. Dat is bij lijsten altijd voldoende geweest. Riki 20 jan 2008 11:10 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - Onzin nominatie. Volledig met Riki eens. (Anders valt er nog heel wat te verwijderen op W-NL!) Pucky 20 jan 2008 12:27 (CET)
 • Glas (film) = wiu; moet in standaard film lemma gegoten worden Agora 19 jan 2008 22:08 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - Zeer E, (1e NL-Oscar winnaar) Inmiddels voldoende gewikified.

Pucky 20 jan 2008 12:32 (CET)

  • e was het punt ook niet, opgelapt en ingetrokken Agora 20 jan 2008 15:46 (CET)
 • Dierproefvrij - weg - was door aanmaker weer leeggehaald, teruggedraaid en nu regulier voor verwijdering voorgedragen Agora 19 jan 2008 22:11 (CET)
 • Wikipedia:Index - vreemde pagina, misschien mag ie nu weg op vakantie? Romaine (overleg) 19 jan 2008 22:32 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - Eindelijk eens een echt zinvolle nominatie! Nuweg had ook gekund. Pucky 20 jan 2008 12:35 (CET)
 • Mohammed Al Azzawi - NE - enige informatie is dat zijn broer (ook) kickbokser is, geen relevante informatie over hemzelf. lijkt me niet nodig om een artikel aan te besteden. --Peti ... 19 jan 2008 23:13 (CET)
 • Warmachine - wiu - --ArjanHoverleg 19 jan 2008 23:43 (CET)
 • Helden memorial dag - NE, Onbekende memorial-dag (0 hits op google) voor storm in 2007, bestaat uit één wellicht-E-zin en een anekdote. --Peti ... 19 jan 2008 23:48 (CET)
  • Verwijderd, want onzin - Advance 19 jan 2008 23:51 (CET)
 • Kankermuis - Zeer slecht artikel qua inhoud. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Er gaat slechts 1 zin specifiek over de "kankermuis". De rest gaat over andere knock-out muizen en verder is het artikel zeer amateuristisch (alle 4 de regels) bijeengekalkt. Verder ben ik er niet 100% zeker of het begrip "kankermuis" wel bestaat en of hier geen wetenschappelijke benaming voor is. Cumulus 19 jan 2008 23:57 (CET)
  • Ik heb het artikel herschreven. Nominatie kan dus weg.Cumulus 20 jan 2008 02:48 (CET)